Wellness nabij Weesp: Sauna 15 minuten vanaf Weesp!

Een heerlijk dagje spa

In de buurt van Weesp!

Eindelijk is het moment daar! Je staat op het punt een dagje ontspanning in te plannen. Warmte, luxe en vooral heel veel ontspanning. Dit is hoe jouw dag er uit komt te zien. Het enige wat je nog hoeft te doen is een reservering te maken en uit te kijken naar je volgende saunadag.

Reserveren

Even voorstellen: Hotel & Wellness Zuiver

Met 8 verschillende themasauna’s, diverse binnen -en buitenbaden, een beautysalon en diverse restaurants behoort Zuiver tot één van de grootste saunacomplexen van Nederland. Stap binnen in een oase van ruimte en rust voor een hemelse dag ontspanning van lichaam en geest. Met ruim 13.000 m2 aan luxe spa -en sauna faciliteiten heeft Zuiver alles in huis om volledig te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek.

Wist je dat je slechts 20 minuten verwijderd bent van het grootste wellnessresort in de omgeving van Amsterdam?

Reserveren

Stel je eigen spa dag samen

Zuiver heeft voor ieder budget en voor iedere wens een passend aanbod. Zo heeft Zuiver een breed aanbod waar u gebruik van kan maken, variërend in entreetickets, arrangementen en behandelingen. Benieuwd geworden? Bekijk dan nu ons aanbod en stel uw eigen spa dag samen.

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren