Naar de sauna op Valentijnsdag: Sauna arrangementen & acties!

Dagje weg met Valentijnsdag

Naar de sauna op Valentijnsdag

Valentijnsdag is een speciale gelegenheid waarop je je geliefde extra kunt verwennen. Dit is een dag waarop je extra tijd en aandacht voor elkaar kunt hebben en samen kunt genieten van de rust en ontspanning die een saunabezoek met zich meebrengt. Een bezoek aan Zuiver is niet alleen ontspannend, maar ze biedt ook talloze gezondheidsvoordelen. Zo is het goed voor de bloedsomloop, de huid en het immuunsysteem. Bovendien is het een perfecte manier om even helemaal weg te dromen en de dagelijkse sleur even te ontvluchten.

Reserveren

Verrijk je dag met een massage

Een massage is een heerlijke aanvulling op je saunabezoek, want het geeft je nog meer ontspanning. Er zijn verschillende soorten massages, dus kies er eentje uit die bij jullie past. Een hotstone massage is bijvoorbeeld heel geschikt voor tijdens de koude maanden, of kies voor een sportmassage als je jouw spieren wilt laten herstellen van (zware) inspanningen.

Reserveren

Sauna arrangementen

Hotel & Wellness Zuiver heeft voor Valentijnsdag met veel zorg diverse arrangementen samengesteld waarbij luxe, rust en ontspanning centraal staan. Gasten die een arrangement boeken kunnen tijdens hun verblijf genieten van alle spa faciliteiten van Zuiver. Bepaal daarna zelf hoe je jouw arrangement verder uitbreidt. Kies bijvoorbeeld voor een behandeling of voor een heerlijk 2-gangendiner. Ontspan in een prachtige, ontspannende omgeving midden in het Amsterdamse Bos en ervaar zelf wat de Zuiver-lifestyle met je doet!

Bekijk de arrangementen
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren