Luxe Sauna & Spa vlakbij Diemen: Reserveer nu!

Sauna vlakbij Diemen

Beloon jezelf met rust & ontspanning!

Hotel & Wellness Zuiver, gelegen in het Amsterdamse Bos, is de perfecte bestemming voor iedereen die toe is aan een dag ontspanning. Met 13.000 vierkante meter aan spa faciliteiten, behoort Zuiver tot één van de grootste spa resorts van Nederland. Stap binnen in een oase van ruimte en rust voor een hemelse dag ontspanning van lichaam en geest.

Reserveren

Slechts 10 minuten rijden vanaf Diemen

Hotel & Wellness Zuiver is met de auto slechts 10 minuten verwijderd van Diemen. Zuiver is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Ook is het mogelijk om voor de deur te parkeren.

Reserveren

Bekijk ons aanbod

Hotel & Wellness Zuiver heeft met zorg diverse arrangementen samengesteld die u laat kennismaken met alle facetten van onze spa. Denk hierbij aan onze sauna’s, baden, ons restaurant en ons beautysalon. Neem na een heerlijke saunaronde plaats in ons restaurant en laat u met onze arrangementen culinair verwennen in ons restaurant.

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren