Sauna vlakbij Amersfoort: ontspanning voor lichaam & geest!

Sauna vlakbij Amersfoort

Ons unieke wellnessresort

Hotel & Wellness Zuiver

In sauna- en wellnessresort van Hotel & Wellness Zuiver, vlabij Amersfoort kun je heerlijk ontspannen en ontstressen. Het resort ligt in het bosrijke gebied vlakbij Amersfoort, waardoor de omgeving zelf al rust uitstraalt. Daarbij beschikken wij over een schitterend en divers aanbod van faciliteiten, waardoor je helemaal zen weer richting huis terugkeert.

Reserveren

Onze unieke opgietingen

Niet alleen onze faciliteiten zijn uitstekend, ook onze opgietingen en rituelen zijn zeker het bezoeken waard. Onze saunameesters staan klaar om meerdere keren per dag hun kunsten te laten zien. Deze opgietingen en rituelen bieden we ook nog eens kosteloos aan aan de gasten van ons resort.

Reserveren

Geniet van ons brede aanbod aan sauna's!

Zuiver biedt een ruim aanbod aan sauna’s, baden en rustruimtes, waardoor je heerlijk tot rust kan komen. Of je nu kiest voor de haardsauna, de muzieksauna of een van de dompelbaden, je zult zeker genieten van deze unieke ervaring.

Reserveren

Na een saunaronde heerlijk dineren

Neem na een aantal saunarondes heerlijk de tijd om culinair te genieten in ons spa restaurant. De keuken van Zuiver wordt gekenmerkt door een overwegend Franse stijl met internationale invloeden. Zuiver werkt nauw samen met ondernemers uit de directe omgeving en gebruikt voornamelijk streekproducten voor unieke gerechten met een lokale ‘touch’. Een unieke ervaring welke uw wellness-dag compleet maakt.

Reserveren

Hoe lang duurt een saunadag?

Heb je je ooit afgevraagd hoe lang een dagje sauna eigenlijk kan duren? Het is een geldige vraag, want het kan namelijk verschillen. Het is vooral belangrijk om de tijd te nemen die je nodig hebt. Soms heb je gewoon even behoefte om helemaal weg te zijn van alle dagelijkse drukte en je helemaal te ontspannen. Je buurvrouw gaat misschien maar een paar uur naar de sauna, maar jij houdt er liever een complete dag voor uit. Er is niets verkeerds aan en alles is mogelijk. Er zijn zelfs dag- en avondentreekaarten beschikbaar, zodat je zelf kunt bepalen hoe lang je wilt genieten.

Het hangt er ook een beetje vanaf naar welke sauna je gaat. In een kleinere sauna kan je na een paar uur al helemaal uitgerust zijn, terwijl je in een groot wellnessresort slechts een paar faciliteiten kon gebruiken. Kortom, een dagje wellness, zoals een saunabezoek ook wel genoemd wordt, kan je helemaal aanpassen aan je eigen wensen.

Bekijk onze sauna's
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren