Spa, Sauna & Wellness Resort vlakbij Almere

Luxe Sauna en Wellness vlakbij Almere

Geniet van rust

& ontspanning!

Sauna bezoek reserveren?

Hotel & Wellness Zuiver, gelegen in het Amsterdamse Bos, is de perfecte bestemming voor iedereen die toe is aan een dag ontspanning. Met 13.000 vierkante meter aan spa faciliteiten, behoort Zuiver tot één van de grootste spa resorts van Nederland. Stap binnen in een oase van ruimte en rust voor een hemelse dag ontspanning van lichaam en geest.

Reserveren

Slechts 20 minuten reistijd

Hotel & Wellness Zuiver is met de auto slechts 20 minuten verwijderd van Almere. Zuiver is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Ook is het mogelijk om voor de deur te parkeren.

Reserveren

Een spa dag waar u

blij van wordt

Bekijk ons aanbod

Hotel & Wellness Zuiver heeft met zorg diverse arrangementen samengesteld die u laat kennismaken met alle facetten van onze spa. Denk hierbij aan onze sauna’s, baden, ons restaurant en ons beautysalon. Neem na een heerlijke saunaronde plaats in ons restaurant en laat u met onze arrangementen culinair verwennen in ons restaurant.

Bekijk ons aanbod

Bekijk ons aanbod van sauna's!

Ben jij toe aan een dagje warmte, luxe en ontspanning? Breng dan een bezoek aan het grootste saunacomplex van Amsterdam. Het spel van extreme hitte van de sauna’s en de buitengewone kou van bijvoorbeeld het dompelbad of waterval versoepelt je lichaam en ontspant de geest. Een regelmatig bezoek aan de sauna verhoogt bovendien je weerstand. Onze ruim opgezette spa van 13.000 m2 beschikt over 9 sauna’s met een grote verscheidenheid aan temperaturen en thema’s.

Bekijk onze sauna's!
“ Heb als gast in deze zware tijden méér dan kunnen ontspannen in jullie schitterende wellness! Het eten, drinken was weer uitstekend, evenals de bediening & houding overig personeel. ”
Robert Ernst via The Feedback Company
“ Mijn vriendin en ik komen iedere week al jaren, het is een fantastische spa met vriendelijk personeel. Toen wij gisteren aan kwamen werden wij verrast met een een tasje met drinken en fruit en een versnapering, ik vind dit zo’n leuk gebaar om dat nu de horeca dicht is hadden we toch wat te eten. Bedankt Spa zuiver voor dit grandioze gebaar. ”
Joka via The Feedback Company
“ Goede ervaring zeker nu in de coronatijd! Je wordt echt verwend met crèmes, opgieting en dergelijke. Super schoon, op elke sauna staat met hoeveel personen je deze kan bezoeken, heel coronaproef allemaal. Het is hierdoor rustiger. Wij hebben intens genoten van de buiten sauna met haardvuur ( daarvoor hoef je niet op wintersport ) van de muziek bij de opgieting ( daar voor hoef je niet naar Portugal ). We boffen met ZUIVER!!!  ”
Ida Hoonhout
“ Gisteren weer een heerlijk dagje gehad bij Spa Zuiver. Vriendelijke ontvangst en bij binnenkomst bleken er ook weer opgietingen te zijn. Goede uitleg voor iedereen en een heerlijke combinatie van geuren. Zowel in de buitensauna als in de kleurensauna. Door het beperkte aantal bezoekers is ‘t voordeel van deze tijd dat je ultiem kan relaxen in alle rust. Lees de review ”
Jerry via The Feedback Company
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren