Amsterdam Dance Event – Hotel & Wellness ZUIVER

Hotel tijdens ADE

Overnachten tijdens ADE

Amsterdam Dance Event

Amsterdam is een van de meest populaire toeristische bestemmingen van Europa, en dat is niet voor niets. De stad heeft een rijke historie die teruggaat tot de Middeleeuwen, en is vandaag de dag een bruisende metropool die vol staat met interessante bezienswaardigheden. Een van de grootste trekpleisters van Amsterdam is het jaarlijkse Amsterdam Dance Event (ADE), een internationaal dansfeest dat duizenden bezoekers naar de stad trekt. Het Amsterdam Dance Event is een van de grootste dansfeesten ter wereld, en vindt jaarlijks plaats in oktober. Het evenement duurt vijf dagen, en trekt jaarlijks meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Het Amsterdam Dance Event is een belangrijk evenement voor de Nederlandse muziekindustrie, en biedt een unieke kans om internationale artiesten te ontmoeten en samen te werken. Het evenement is ook een geweldige plek om nieuwe muziek te ontdekken, en de is is altijd levendig en gezellig. Als je van dansmuziek houdt, is het Amsterdam Dance Event een absolute must-visit!

Reserveren

Ontspannen na het dansen

Het is een feest dat je niet wilt missen, maar na al die uren dansen heb je waarschijk wel behoefte aan een goede nachtrust. Hotel & Wellness Zuiver is een perfecte plek om te overnachten na het dansen. Het hotel is gelegen in het Amsterdamse Bos, dus je kunt lekker uitrusten in de natuur. Daarnaast kun je in het hotel genieten van een heerlijke massage of neem een duik in het zwembad. Kortom, als je op zoek bent naar een plek om te ontspannen na het dansen, is Hotel & Wellness Zuiver de perfecte plek.

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren