Vakantieveilingen

Let op: Spa Sport Hotel Zuiver is vanaf 1 juni voor een deel geopend. Alle sauna’s, aromabaden en stoombaden zijn helaas nog steeds gesloten. Wel kun je gebruik maken van bijvoorbeeld het zwembad, de whirlpools en de ligbedjes. Je kunt behandelingen boeken en gebruik maken van het restaurant (conform de geldende richtlijnen). Klik hier voor een compleet overzicht van de faciliteiten. Tickets en actievouchers met een geldigheidsdatum t/m 1 juli, zullen worden verlengd t/m 30 juli 2020. Je kan dus na 1 juli 2020 gewoon gebruik blijven maken van je ticket/voucher. Uiteraard geldt dit alleen voor tickets die nog niet verzilverd zijn. Een verzilvering vindt plaats wanneer je onze spa hebt betreden. 
Wil je eerder komen dan 1 juli 2020? Vanwege de beperkte beschikbaarheid tot 1 juli geldt er een toeslag van € 10 (i.p.v. € 6,95). Betaal je deze verhoogde toeslag liever niet? Stel je bezoek dan uit tot na 1 juli 2020. 

Algemene voorwaarden:

+ De geldigheid van het entreeticket staat op de voucher vermeld.
+ Wij raden je aan om online een reservering te maken. Je kan een reservering maken van maandag t/m zondag op basis van beschikbaarheid.
+ Iedere dinsdag is het badkledingdag, op deze dag is het dragen van badkleding verplicht.
+ Op alle dagen (tot 1 juli) geldt er een toeslag van €10,- p.p
+ In de kerstvakantie is er geen beschikbaarheid
+ Niet geldig i.c.m. andere acties en/of arrangementen en niet inwisselbaar voor contanten. Wijzigingen voorbehouden.
+ Het meebrengen van de voucher of het vertonen van de voucher op je mobiele telefoon bij het inchecken is verplicht. Bij het niet meebrengen van de voucher zal het reguliere tarief in rekening worden gebracht.

Reserveer jouw entree

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook