Wellness Weesp

Een heerlijk dagje spa in de buurt van Weesp!

Eindelijk is het moment daar! Je staat op het punt een dagje ontspanning in te plannen. Warmte, luxe en vooral heel veel ontspanning. Dit is hoe jouw dag er uit komt te zien. Het enige wat je nog hoeft te doen is een reservering te maken en uit te kijken naar je volgende saunadag.

Wist je dat je slechts 20 minuten verwijderd bent van het grootste wellnessresort in de omgeving van Amsterdam?

Even voorstellen: Spa Sport Hotel Zuiver

Met 8 verschillende themasauna’s, diverse binnen -en buitenbaden, een beautysalon en diverse restaurants behoort Zuiver tot één van de grootste saunacomplexen van Nederland. Hieronder kan je alvast een impressie krijgen hoe jouw spa dag er bij Zuiver uit kan komen te zien.


Stel je eigen spa dag samen

Zuiver heeft voor ieder budget en voor iedere wens een passend aanbod. Zo heeft Zuiver iedere week diverse aanbiedingen waar jij gebruik van kan maken, variërend in entreetickets, arrangementen en behandelingen. Benieuwd geworden naar ons aanbod? Bekijk dan nu onze acties en stel je eigen spa dag samen.

De route van Weesp naar Spa Sport Hotel Zuiver

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook