Spa arrangementen

     

Alle prijzen zijn per persoon, tenzij anders vermeld. Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud.
* Keuze uit: fris, huiswijn of biervan de tap, verkrijgbaar tot 17:30 uur, niet in combinatie met lunch- of diner.

Geniet van de meest complete spa & wellness arrangementen van Zuiver

Met de spa arrangementen van Zuiver geniet jij van een welverdiende spa dag, aangevuld met de heerlijkste beautybehandelingen, massages of culinaire gerechten. De spa arrangementen zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Heb jij wat te vieren? Of ben je gewoon toe aan een dag zonder telefoon en totale ontspanning? Maak een keuze uit de bovenstaande arrangementen en leef alvast toe naar het moment dat je onze spa binnen stapt.

Combineer een beautybehandeling met een entree tot onze spa

Ben jij een liefhebber van massages? Kies dan voor een van de bovenstaande arrangementen om te profiteren van extra kortingen op jouw complete spa dag. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke hotstone massage, ontspanningsmassage of gezichtsbehandeling. Voor welk arrangement kies jij?

Wist je dat?

Bijna 94% van onze gasten de spa van Zuiver aanbeveelt aan anderen? Jaarlijks ontvangt Zuiver meer dan 100.000 gasten die genieten van ons brede aanbod aan wellness faciliteiten. Wil je vanuit huis toch alvast even binnen kijken? Bekijk dan onze impressiepagina.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook