Spa arrangementen

Spa Sport Hotel Zuiver heeft met veel zorg diverse arrangementen ontworpen waarbij luxe, rust en ontspanning centraal staan. Gasten die een arrangement boeken kunnen tijdens hun verblijf genieten van alle spa faciliteiten van Zuiver. Bepaal daarna zelf hoe jij je arrangement verder uitbreidt. Kies bijvoorbeeld voor een behandeling of voor een heerlijke 2-gangendiner. Ontspan in een prachtige, ontspannende omgeving midden in het Amsterdamse Bos en ervaar zelf wat de Zuiver-lifestyle met je doet!

Let op: Vanaf 1 september hanteren wij extra badkledingdagen bij Zuiver. Vanaf deze datum organiseren wij speciale badkledingdagen op de dinsdag, woensdag en donderdag! Op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook