Informatie

In de spa van Zuiver kun je uitgebreid ontspannen en heerlijk tot rust komen. Beleef de ultieme wellness experience met al onze sauna’s en baden en verwen jezelf met een ontspannende massage of beauty behandeling in onze beauty salon. Houd je liever het ontspannen gevoel zo lang mogelijk vast? Maak dan vooral je bezoek aan de spa compleet met een overnachting in ons comfortabele wellness hotel. Entree tot de spa is bij de hotelovernachting inbegrepen.

In de spa bevinden zich veel trappen, mocht je slecht ter been zijn dien je hier rekening mee te houden. Wel is er een lift waarmee je naar de kleedkamers en de beauty afdeling kunt.

Wil je meer weten over onze openingstijden en entreeprijzen? Dit en informatie over badkledingdag, cadeaubonnen, huisregels en voorwaarden en onze contactgegevens, lees je allemaal onder ‘Informatie’. Veel sauna plezier gewenst!

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook