Soundhealing – Hotel & Wellness ZUIVER

Ervaar innerlijke balans tijdens onze soundhealing sessie op 19 augustus in de rustgevende spa tuin. Soundhealing is een holistische therapeutische praktijk om fysieke, mentale en emotionele balans te bevorderen. Het is gebaseerd op het idee dat geluid een diepgaand effect heeft op ons lichaam en onze geest. Tijdens de soundhealing sessie worden de klanken en trillingen van verschillende instrumenten zoals klankschalen en gongs gebruikt om een meditatieve staat te realiseren. Op deze manier creëren we een moment van totale ontspanning en rust.

Buiten een ontspanningsmoment, helpt de soundhealing ook om je energie weer in balans te brengen. Of je nu behoefte hebt aan het verminderen van stress, het loslaten van emoties, het verlichten van fysieke spanningen, soundhealing kan een waardevolle aanvulling zijn op je welzijnsroutine.

Schrijf je via onderstaand formulier in voor deze kans om je energie weer in balans te brengen en je welzijn te bevorderen. De sessie vindt plaats op 19 augustus van 08:00 – 09:30 in de spa tuin. Er zijn 40 plekken beschikbaar voor deze sessie. Er is een bijdrage van €10,- per persoon verbonden aan deelname.

Op dit moment is de soundhealing sessie volgeboekt

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren