Sauna Haarlem: Grootste saunacomplex in de buurt van Haarlem

Sauna vlakbij Haarlem

Op een steenworp afstand van Haarlem

Over Zuiver

Hotel & Wellness Zuiver ligt op een steenworp afstand van Haarlem op een unieke lokatie in het Amsterdamse Bos. Zuiver is een belevenis. Zo puur, zo aangenaam is onze visie op wellness en gastvrijheid. Wil jij dat  ervaren? Je bent van harte welkom bij ons. Wij zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur, 363 dagen per jaar.

reserveren

Maximaal genieten!

Zuiver is de perfecte plek voor een heerlijke sauna- en spa-ervaring. De sauna en rustruimte zijn gelegen in het Amsterdamse Bos, zodat je op een unieke manier kunt ervaren van luxe, rust en ontspanning. Er zijn verschillende binnen- en buitenbaden, waaruit je kan kiezen, en er zijn 8 verschillende sauna’s waar je de ultieme wellnessdag mee kunt samenstellen. Daarnaast biedt Zuiver ook verschillende luxe behandelingen, die je kan helpen om helemaal tot rust te komen.

Reserveren
“ Heb als gast in deze zware tijden méér dan kunnen ontspannen in jullie schitterende wellness! Het eten, drinken was weer uitstekend, evenals de bediening & houding overig personeel. ”
Robert Ernst via The Feedback Company
“ Mijn vriendin en ik komen iedere week al jaren, het is een fantastische spa met vriendelijk personeel. Toen wij gisteren aan kwamen werden wij verrast met een een tasje met drinken en fruit en een versnapering, ik vind dit zo’n leuk gebaar om dat nu de horeca dicht is hadden we toch wat te eten. Bedankt Spa zuiver voor dit grandioze gebaar. ”
Joka via The Feedback Company
“ Goede ervaring zeker nu in de coronatijd! Je wordt echt verwend met crèmes, opgieting en dergelijke. Super schoon, op elke sauna staat met hoeveel personen je deze kan bezoeken, heel coronaproef allemaal. Het is hierdoor rustiger. Wij hebben intens genoten van de buiten sauna met haardvuur ( daarvoor hoef je niet op wintersport ) van de muziek bij de opgieting ( daar voor hoef je niet naar Portugal ). We boffen met ZUIVER!!!  ”
Ida Hoonhout
“ Gisteren weer een heerlijk dagje gehad bij Spa Zuiver. Vriendelijke ontvangst en bij binnenkomst bleken er ook weer opgietingen te zijn. Goede uitleg voor iedereen en een heerlijke combinatie van geuren. Zowel in de buitensauna als in de kleurensauna. Door het beperkte aantal bezoekers is ‘t voordeel van deze tijd dat je ultiem kan relaxen in alle rust. Lees de review ”
Jerry via The Feedback Company
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren