De grootste sauna in de omgeving van Amstelveen: Ontdek Zuiver!

Sauna vlakbij Amstelveen

De ultieme ervaring voor lichaam en geest

Een unieke sauna-ervaring

Als je op zoek bent naar een unieke sauna-ervaring, dan is een bezoek aan Hotel & Wellness Zuiver zeker de moeite waard. Ons wellnessresort is namelijk een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannende en rustgevende ervaring.

Reserveren

Ontdek onze sauna's

Hotel & Wellness Zuiver, gelegen vlakbij Amstelveen, is een moderne en luxe sauna die voorzien is van alle gemakken. Het is een plek waar je je helemaal kunt ontspannen en waar je lichaam en geest heerlijk kunnen rusten. Zuiver beschikt over een aantal unieke sauna’s, waaronder een infrarood sauna, een Japanse sauna en een haardsauna. In totaal kan je gebruik maken van acht verschillende soorten sauna’s. Het brede aanbod maakt Zuiver  tot een unieke plek waar je jouw batterij weer helemaal op kunt laden.

Reserveren

Ontdek onze avondentree

Naast de reguliere dagentree biedt Zuiver nu ook een avondentree aan voor iedereen die na werk wilt ontspannen en ontstressen. Geniet van een avond luxe, rust en ontspanning en ga even helemaal offline. De avondentree is al te reserveren vanaf €29,95.

De avondentree is te reserveren van zondag t/m vrijdag.

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren