LET'S MOVE FOR A BETTER WORLD – Hotel & Wellness ZUIVER

Een actieve levensstijl is essentieel om de fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bevorderen en gezondheidsziekten zoals obesitas te voorkomen. Met de “Let’s Move For a Better World” campagne willen wij, in samenwerking met Technogym, jou aanmoedigen om (meer) te bewegen. Wat houdt deze campagne in?

In de periode van 14 t/m 31 maart kun jij je bewegingen omzetten in MOVE’s, een meeteenheid voor fysieke activiteit. MOVE’s verzamel je tijdens groepslessen of vrije trainingen op cardio- en krachtapparatuur, maar ook tijdens buitenactiviteiten als je externe apparaten koppelt aan de Fitness App. Volg de onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat jouw MOVE’s worden geregistreerd:

Stap 1: Meld je aan

In de Fitness Zuiver app staat een button met “Let’s Move For a Better World” om je aan te melden.

Stap 2: Koppel externe apps en apparaten

Mis de kans niet om ook je outdoor bewegingen te tracken. Koppel daarom externe apps en apparaten zoals de health apps en de fitness watches aan de Fitness Zuiver app. Dit is gemakkelijk te koppelen via de button op de homepage in de app.

 Stap 3: houd je workouts bij via de app:

  • Trainingsschema: sport jij volgens een trainingsschema? Dan worden jouw MOVE’s automatisch via de app geregistreerd tijdens je workout. Heb je nog geen trainingsschema? Onze instructeurs gaan graag met je aan de slag met een op-maat-gemaakt schema om jouw fitnessdoelen te bereiken.
  • Groepslessen: door in de app je groepslessen te reserveren ontvang je de bijbehorende MOVE’s. Dit gebeurt zodra je als aanwezig bent gemarkeerd na afloop van de groepsles, houd goed in de gaten of dat inderdaad gedaan is.
  • Vrije trainingen: om tijdens een vrije training MOVE’s te verdienen, zal je je training in de app moeten registreren. Weet je niet precies hoe dat werkt? Het fitness personeel legt dit graag aan je uit.

Wij hopen dat jij in eerste instantie meedoet om zelf de voordelen van een fysieke lifestyle te ervaren. Daarnaast zullen wij tussentijds updates delen over de Fitness Zuiver leden die de meeste MOVE’s hebben verzameld.

Naast dat wij hopen dat jij voor jezelf deze uitdaging aangaat, is deze campagne ook een uitdaging tussen deelnemende sportscholen en fitnessclubs. Dit betekent dat wij het dus opnemen tegen duizenden sportscholen wereldwijd!  Hoe meer van onze leden deelnemen, hoe meer MOVE’s wij gezamenlijk als gym zullen verzamelen. Dus laten we deze competitie met andere sportscholen aangaan en ons uiterste best doen om zoveel mogelijk MOVE’s te verzamelen.

LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD!

 

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren