Ledenactie massage – Hotel & Wellness ZUIVER

Meer tijd voor jezelf vrijmaken? Het klinkt zo goed maar is vaak lastig om te realiseren door de hectiek van het dagelijkse leven. Toch is ontspanning essentieel voor een optimaal welzijn en Fitness Zuiver helpt je graag om dit te bereiken. Daarom kun jij als lid van Fitness Zuiver tot 1 juli genieten van 10% korting op een ontspanningsmassage van 50 minuten.

Het is als sporter belangrijk om je lichaam rust te geven, zo kunnen je spieren goed herstellen en laad je weer op voor een volgende tenniswedstrijd. Een massage is de manier om de bloedcirculatie te verbeteren, de spierflexibiliteit te verhogen en de spierontspanning te verbeteren.

Dus geef jezelf een ontspanningsmoment cadeau en zorg voor een optimaal welzijn! Vul onderstaand formulier in voor een aanvraag, de beauty afdeling zal contact met je opnemen om de reservering te maken.

Let op: het invullen van het formulier is nog geen definitieve reservering, de reservering wordt gepland na overleg met de beauty afdeling. 

  Naam / Name*

  Telefoon / Phone*

  Datum / Date* (voor welke dag wilt u reserveren? / for which day would you like to reserve?)

  Gewenst tijdstip / Preferred time*

  E-mail*

  Opmerkingen / Comments

  * Verplicht veld / Required field

  Open chat
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren