Joey Hofstede – Hotel & Wellness ZUIVER

Mijn naam is Joey Hofstede. Geboren en getogen in Amsterdam, en als klein jongetje al vroegtijdig in aanraking gekomen met sport. Omdat ik energie voor 10 had was dit een mooie manier deze te gebruiken. De sport die mij het meest trok was boksen. Na 5 jaar boksen merkte ik het steeds leuker te vinden om mensen hierin zelf te begeleiden. Ik besloot de opleiding sport en bewegen te volgen en merkte de liefde ontstaan voor het begeleiden van mensen naar een persoonlijk doel in het leven. Mensen veilig en effectief trainen is bij mij een prioriteit. Maar het mooiste van mijn beroep vind ik dat mensen na het sporten altijd met een glimlach, een goed gevoel en een dosis aan zelfvertrouwen weer de deur uitgaan.

Mijn visie:

  • Plezier
  • Kwaliteit
  • Motiveren en inspireren
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Lange termijn resultaat

Wat kan ik voor je betekenen

Wil jij werken aan een fit en gezond leven waarbij je iedere keer na het sporten een stukje lekkerder in je fel zit. Dan ben ik de persoon die je daar graag bij wilt helpen. Doormiddel van krachttraining, bokstraining en PHP voedingsbegeleiding leid ik je naar jouw gewenste doelen en werken we samen aan het bereiken van jouw maximale resultaat.

Opleidingen:

Sport en bewegen
HVA certified personal trainer
NASM (National academy of sports medicine)
KNKF certified fitness trainer
Certified boks trainer
Personal hormonal profiling

 
Contact opnemen

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren