Inspiratiesessie pure voeding – Hotel & Wellness ZUIVER

In de hectische wereld waarin we leven, kan het soms moeilijk zijn om even stil te staan bij wat we dagelijks consumeren. Op 31 mei organiseren wij een inspiratiesessie om bewustzijn te creëren en onze verhouding met voeding te versterken. Voeding speelt namelijk een essentiële rol in ons leven. Het beïnvloedt niet alleen onze fysieke gezondheid, maar ook ons mentale welzijn en onze algehele levenskwaliteit. Door bewust te worden van wat we eten en hoe dit ons lichaam en geest beïnvloedt, kunnen we betere keuzes maken en ons energieniveau, concentratievermogen en welzijn verbeteren.

De inspiratiesessie wordt verzorgd door Bodile Overdevest. Bodile heeft van haar passie haar werk kunnen maken. Na haar opleiding Voeding & Diëtetiek besloot zij door te studeren voor orthomoleculair- en darmtherapeut. Bovendien heeft zij zich verder gespecialiseerd in hormonale disbalansen bij vrouwen en werd ze coach. Ze brengt al haar kennis samen in haar diëtistenpraktijken en geeft training aan diverse doelgroepen. Recentelijk heeft Bodile ook haar eigen boek uitgebracht, genaamd “PUUR – voeden in plaats van vullen”. Puur, gezond en zoveel mogelijk onbewerkt eten hoeft helemaal niet groots, ingewikkeld en meeslepend te zijn. Dit boek bewijst dat.

Tijdens deze inspiratiesessie zullen we ons verdiepen in verschillende aspecten van pure voeding en deelt Bodile praktische tips om een gezonde leefstijl aan te houden. Aan het einde van de sessie is er ruimte om vragen te stellen. De sessie begint om 19:00 en zal ongeveer een uur duren.  De sessie vindt plaats in de zalen bij Zuiver. Als je binnenkomt bij de hoofdingang loop je via de trap (links) naar de 2e verdieping.

Dus vraag jij je af hoe voeding jouw energielevel kan verhogen of immuunsysteem kan versterken of wil je gewoon meer weten over gezonde voeding? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en dan zien wij jou graag op 31 mei om 19:00!

  Voornaam / First name*

  Achternaam / Surname*

  E-mail*

  Telefoon / Phone*

  Opmerkingen / Comments

  * Verplicht veld / Required field

   

   

   

   

  Open chat
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren