Badkledingdagen voor hotelgasten – Hotel & Wellness ZUIVER

Wij organiseren speciale badkledingdagen voor iedereen die wel van alle spa wellness faciliteiten wil genieten, maar niet naakt. Voor wie graag een zwembroek, badpak of bikini in de sauna aanhoudt, is iedere dinsdag, woensdag en donderdag een badkledingdag bij Zuiver.

Je eerste saunabezoek

Wil je al voor langere tijd onze spa bezoeken maar houdt het gevoel van bloot jou tegen? Dan vormt de badkledingdag voor jou de perfecte dag om kennis te maken met al onze faciliteiten. Je zult ontdekken dat een dagje wellness helemaal niet zo spannend is. Ervaar zelf hoe verfrissend en verkwikkend een bezoek aan de sauna is.

Let op: Het dragen van een badjas is verplicht in het restaurant en de relaxruimtes, handdoeken dien je echter niet mee te brengen in het restaurant. In verband met de hygiëne zijn ook handdoeken en slippers verplicht bij je bezoek aan de spa.

Goed nieuws! Vanaf heden is de beautyafdeling van Hotel & Wellness Zuiver weer geopend! U kunt nu weer een reservering maken via onze website
Holler Box
From now on the beauty department of Hotel & Wellness Zuiver is opened again! You can now make a reservation via our website
Holler Box