Badkledingdagen voor hotelgasten – Hotel & Wellness ZUIVER

Wij organiseren speciale badkledingdagen voor iedereen die wel van alle spa wellness faciliteiten wil genieten, maar niet naakt. Voor wie graag een zwembroek, badpak of bikini in de sauna aanhoudt, is iedere dinsdag, woensdag en donderdag een badkledingdag bij Zuiver.

Je eerste saunabezoek

Wil je al voor langere tijd onze spa bezoeken maar houdt het gevoel van bloot jou tegen? Dan vormt de badkledingdag voor jou de perfecte dag om kennis te maken met al onze faciliteiten. Je zult ontdekken dat een dagje wellness helemaal niet zo spannend is. Ervaar zelf hoe verfrissend en verkwikkend een bezoek aan de sauna is.

Let op: Het dragen van een badjas is verplicht in het restaurant en de relaxruimtes, handdoeken dien je echter niet mee te brengen in het restaurant. In verband met de hygiëne zijn ook handdoeken en slippers verplicht bij je bezoek aan de spa.

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren