Hotel & Wellness Zuiver - Spa & Wellness in Amsterdam

Celebrate life at Zuiver

Wellness

Een bezoek aan Zuiver vormt een ware belevenis voor de zintuigen. Dompel uzelf onder in een wereld van rust, ruimte en luxe. Ontsnap aan de hectiek van alledag in een wonderschone omgeving, waar alles draait om uw fysieke en mentale welzijn. Laat u compleet verwennen en keer als herboren richting huis. Ontdek nu onze sauna faciliteiten!

Bekijk de wellness

Hotel

Aan de rand van Amsterdam, in het prachtige Amsterdamse Bos, wordt de ultieme wellnessbeleving werkelijkheid bij Zuiver. Nergens anders combineert u rust en ontspanning met al het mooie dat Amsterdam te bieden heeft. Uw verblijf staat compleet in het teken van optimaal genieten in een veilige omgeving. Ontdek ons populaire wellnesshotel!

Bekijk het hotel

Fitness

Fitness Zuiver biedt een unieke combinatie van inspanning en ontspanning, allemaal onder één dak. De ‘no-nonsense’ club voor iedereen waar professionele, persoonlijke begeleiding er iedere dag voor zorgt dat grenzen worden verlegd en doelen worden bereikt. Maak iedere week kennis met ons uiteenlopende groepslesrooster waarbij je o.a. deel kan nemen aan bokslessen, cross-training, bodypump of yogalessen.

Leeftijd en niveau maken niets uit. Het ervaren van een uniek clubgevoel des te meer.

Bekijk de fitness

Vergaderlocatie

De vergaderlocatie van Hotel & Wellness Zuiver ligt in het prachtige Amsterdamse Bos, op korte loopafstand van het metrostation Amstelveenseweg. Er zijn 4 vergaderzalen, waarvan de grootste vergaderzaal plaats biedt aan 60 deelnemers. De overige zalen, met een capaciteit van 2 tot 12 personen, zijn ideaal voor vergaderingen, interviews, trainingen en seminars. Elke zaal is uitgerust met WiFi en projectoren zodat alle trainingen en vergaderingen gevolgd kunnen worden op een groot scherm. Ons toegewijde team van event managers kijkt graag met u mee om uw training of vergadering uit te laten draaien tot een succes!

Lees meer