Boksen Amsterdam: Recreatief leren boksen bij Fitness Zuiver

Recreatief boksen in Amsterdam

Boksles voor zowel mannen als vrouwen

Recreatief leren boksen

Boksen is één van de beste trainingen voor iedereen die zijn of haar conditie en reactiesnelheid wil verbeteren. Bij Fitness Zuiver kun je op een recreatieve manier deelnemen aan uitdagende lessen onder leiding van ervaren trainers. Na een warming-up ga je aan de slag met de bokstechniek die je aan het einde van de les op elkaar of  op een punchbag uitprobeert. Onze bokstraining is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden en voor ieder niveau

Waarom bokslessen?

Onze leden nemen om uiteenlopende redenen deel aan de bokslessen. De meest voorkomende redenen zijn:

  • Je wilt meer zelfvertrouwen krijgen
  • Je wilt je conditie verbeteren
  • Je leert diverse zelfverdedigingstechnieken
  • Je verbrandt veel calorieën
Maak gratis kennis

Kickboksen

Kickboksen bij Zuiver is een leuke dynamische training waarin zowel aan de kickbokstechniek als conditie wordt gewerkt. Deze training is goed om je lenigheid en reactievermogen te trainen. Door middel van stoten en trappen activeer je het boven- en onderlichaam. Iedereen kan deelnemen aan de les op zijn/haar eigen niveau.

Gratis kennismaken

Bag training

Bagtraining is een complete workout waarbij alle facetten van het (kick)boksen aan bod komen zonder een stoot te hoeven incasseren. Op onze professionele stootzakken werk je aan je kracht en uithoudingsvermogen terwijl je actief calorieën verbrandt. Een intensieve intervaltraining geschikt voor iedereen, van beginner tot wedstrijdvechter.

Word lid!

Tarieven van onze bokslessen

Goed nieuws! Je hebt met ieder lidmaatschap van Fitness Zuiver toegang tot onze bokslessen. Iedere week staan er diverse lessen op het programma waar jij aan deel kunt nemen. Nog geen lid en ben je benieuwd naar onze lidmaatschappen? Kijk dan snel verder!

Lidmaatschappen >

psychologische voordelen van Boksen

We weten allemaal dat boksen een geweldige fysieke activiteit is die je kan helpen weer in vorm te komen, maar er zijn ook psychologische voordelen te behalen uit het boksen. In een studie uit 2013 beschreven McKenzie en Lissenden hoe het slaan op een bokszak en het focussen op combinaties van stoten een uitlaatklep kan zijn voor frustratie, angst en woede. Ook beschreven zij hoe de technische aspecten van het boksen kunnen bijdragen aan discipline en concentratie. Reden genoeg om z.s.m. te beginnen met deze fantastische sport!

Word lid

Geen wedstrijden, gewoon recreatief leren boksen!

Fitness Zuiver is de plek waar je kunt boksen en kickboksen zonder dat je deel hoeft te nemen aan wedstrijden. Je kunt hier terecht voor een uurtje zaktraining of voor een groepsles om je kracht en conditie te verbeteren. Ook is er binnen onze sportschool een gezonde balans tussen intensiteit en ontspanning. Wil je een keer kennismaken? Schrijf je dan nu in voor een proefles bij de no-nonsense van Amsterdam!

Lees meer over onze gym