Fitness Zuiver: De ‘no-nonsense’ sportschool van Amsterdam

De ‘no-nonsense’ sportschool van Amsterdam

Ervaar het unieke clubgevoel

Fitness Zuiver is de ‘no-nonsense’ sportschool van Amsterdam waar iedereen welkom is. Wij zijn er om jou te helpen veilig je grenzen te verleggen en je doelen te bereiken. Mooie apparatuur, een groepslessenrooster om van te smullen en de beste persoonlijke begeleiding van heel Amsterdam. Word nu lid en ervaar het unieke clubgevoel.

Uniek groepslesaanbod

Met meer dan 60 groepslessen per week en een uitgebreid aanbod aan yogalessen heeft Fitness Zuiver alles in huis om jouw fitnesswensen te vervullen. In onze ruim opgezette gym werk je op je eigen tempo, alleen of onder professionele begeleiding, aan jouw gezondheid en fitnessniveau.

Proefles aanvragen

Where we relax

De prachtige spa van Zuiver ligt aan je voeten

De prachtige spa van Zuiver ligt aan je voeten. Kom heerlijk relaxen en geef je spieren de ontspanning die ze verdienen na een intensieve workout. Je ontvangt 25% korting op de entreeprijs van de spa of bezoek voor maar €13.50 onze spa voor twee uur in de dal-uren. Kies je voor een Wellnesslidmaatschap dan zit toegang tot de spa bij jouw lidmaatschap inbegrepen.

Onze lidmaatschappen

Bij het samenstellen van onze lidmaatschappen hebben we aan iedereen gedacht. Kies een lidmaatschap in de daltijd of pak de fulltime-variant. Doe je voordeel met een scherp geprijsd 12-maanden lidmaatschap of betaal iets meer voor de maandelijks opzegbare variant. Voor toegang tot de spa ga je voor een van de Wellnesslidmaatschappen.

Lees meer

Join the club!

Word nu lid van Fitness Zuiver

Word nu lid bij de leukste gym van Amsterdam. Vanaf de eerste keer dat je naar de gym komt staan wij voor je klaar om te helpen jouw doelen te bereiken. Schrijf je in via de website en maak je op voor een fantastische tijd bij Fitness Zuiver.

Schrijf je nu in!

Meet the crew

Bij Fitness Zuiver maken de mensen het verschil. Het team dat zich iedere dag inzet voor de ultieme fitnessbeleving bestaat uit veel verschillende trainers met elk hun eigen expertise. Samen zorgen ze voor een professionele aanpak en de fijne, losse sfeer in de gym. Leer ons team beter kennen.

Vraag nu een proefles aan