Extra badkledingdagen

Nu iedere dinsdag, woensdag & donderdag!

Reserveren

Entree spa

Arrangementen

Corona update

Celebrate life bij Zuiver!

Ontspan in een prachtige, ontspannende omgeving midden in het Amsterdamse Bos. Spa Sport Hotel ZUIVER biedt deze zomer een concept dat rust, ontspanning en luxe combineert. Met een 40-meter lang zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin, bevind je jezelf in een Amsterdamse Oase. Gelegen in een rustige en unieke omgeving, biedt Spa Sport Hotel ZUIVER de perfecte mix van luxe en elegantie en kan daardoor worden beschouwd als een van de beste plekken om je zomerdag door te brengen.

Dine & Drink

Spa Sport Hotel ZUIVER is er trots op om deze zomer een luxe en onderscheidend concept te bieden. Ondanks alle maatregelen biedt Zuiver jou de mogelijkheid om het vakantiegevoel in eigen land te beleven. Naast onze faciliteiten biedt Zuiver ook tal van mogelijkheden om culinair te genieten. Ervaar bij Spa Sport Hotel ZUIVER gerechten van over de hele wereld. Een enthousiast, energiek en jong team straalt passie voor gastvrijheid uit en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem plaats op ons zonovergoten terras en geniet weer van de kleine dingen in het leven.

De sfeer is stijlvol, maar toch ontspannen en rustgevend!

Arrangementen

Met de spa arrangementen van Zuiver geniet jij van een welverdiende spa dag, aangevuld met de heerlijkste beautybehandelingen, massages of culinaire gerechten. De spa arrangementen zijn geschikt voor diverse gelegenheden.

Badkledingdag

Vanaf 1 september hanteren wij extra badkledingdagen bij Zuiver. Vanaf deze datum organiseren wij speciale badkledingdagen op de dinsdag, woensdag en donderdag! Op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht. Ervaar zelf hoe verfrissend en verkwikkend een bezoek aan onze wellness is.

Maak een reservering

Hotelovernachting

Combineer rust en ontspanning met een overnachting bij Hotel Zuiver. Met onze hotelarrangementen heb je automatisch toegang tot onze spa op de dag van aankomst!

Bekijk onze hotel arrangementen

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook

Extra badkledingdagen!

Let op: Vanaf 1 september hanteren wij extra badkledingdagen bij Zuiver. Vanaf deze datum organiseren wij speciale badkledingdagen op de dinsdag, woensdag en donderdag!