Spa

Hotel & Wellness Zuiver is tijdelijk gesloten t/m 9 februari 2021.

meer informatie

Entree spa

Cadeaubonnen

Corona update

Dream. Relax. Refresh

Op dit moment is onze spa tijdelijk gesloten t/m 19 januari 2021. We vertrouwen er op dat we je in het nieuwe jaar weer in goede gezondheid mogen verwelkomen voor een heerlijk dagje ontspanning. Draag ondertussen zorg voor elkaar en blijf gezond!  

Nog nooit is een goede weerstand zo belangrijk geweest. Herstellen, ontspannen maar bovenal genieten van rust en ruimte. Spa Sport Hotel Zuiver maakt dit deze herfst mogelijk. Dompel jezelf onder in een wereld van rust en ontspanning en keer als herboren richting huis. Met ons brede aanbod aan spa faciliteiten, uiteenlopende beauty behandelingen en diverse culinaire mogelijkheden, is Zuiver dé plek om een dag te ontsnappen aan stress, werkdruk en het sociale leven.

Zuiver is gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos. Omringd door natuur waan je jezelf een dag lang in een andere omgeving. Je ontsnapt letterlijk aan de hectiek van de stad waarbij je volledig jezelf kan zijn. Zuiver laat jou een dag offline gaan!

Arrangementen

Met de spa arrangementen van Zuiver geniet jij van een welverdiende spa dag, aangevuld met de heerlijkste beautybehandelingen of massages. De spa arrangementen zijn geschikt voor diverse gelegenheden.

Badkledingdag

Vanaf 1 september hanteren wij extra badkledingdagen bij Zuiver. Vanaf deze datum organiseren wij speciale badkledingdagen op de dinsdag, woensdag en donderdag! Op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht. Ervaar zelf hoe verfrissend en verkwikkend een bezoek aan onze wellness is.

Maak een reservering

Hotelovernachting

Combineer rust en ontspanning met een overnachting bij Hotel Zuiver. Met onze hotelarrangementen heb je automatisch toegang tot onze spa op de dag van aankomst!

Bekijk onze hotel arrangementen

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook