Belangrijk bericht!

Spa Sport Hotel Zuiver is t/m 28 april 2020 gesloten!

Tweede persoon gratis

Corona update

Hotelovernachting

Spa

Let op: Spa Sport Hotel Zuiver is t/m 28 april 2020 gesloten!

Ontdek wat rust en ontspanning met je doet en breng een bezoek aan Spa Sport Hotel Zuiver. Warm op in de sauna’s, dompel jezelf onder in één van onze aromabaden of whirlpools, neem een duik in het zwembad en strijk neer op een ligbed in de frisse boslucht.

Wil jij het beste van Zuiver beleven? Kies voor een van onze spa arrangementen en geniet van een geheel verzorgde dag in onze spa met behandeling, massage en-/of culinaire traktatie in ons restaurant. Liever nog wat langer ontspannen? Boek dan een verblijf in ons wellness hotel. Bij een overnachting in ons hotel is entree tot de luxe spa inbegrepen. Ook een uitstapje naar het centrum van Amsterdam is zo gemaakt. Breng jij binnenkort een bezoek aan het grootste wellnessresort in de omgeving van Amsterdam?

Voor wie graag in badkleding ontspant hebben wij op dinsdag en donderdag speciale badkledingdagen.

Arrangementen

Met de spa arrangementen van Zuiver geniet jij van een welverdiende spa dag, aangevuld met de heerlijkste beautybehandelingen, massages of culinaire gerechten. De spa arrangementen zijn geschikt voor diverse gelegenheden.

Bekijk de arrangementen

Badkledingdag

Wil je al voor langere tijd onze spa bezoeken maar houdt het gevoel van bloot jou tegen? Dan vormt de badkledingdag voor jou de perfecte dag om kennis te maken met al onze faciliteiten. Bij Zuiver is het iedere dinsdag en donderdag badkledingdag. Ervaar zelf hoe verfrissend en verkwikkend een bezoek aan de sauna is.

Maak een reservering

Hotelovernachting

Combineer rust en ontspanning met een overnachting bij Hotel Zuiver. Met onze hotelarrangementen heb je automatisch toegang tot onze spa op zowel de dag van aankomst als op de dag van vertrek.

Bekijk onze hotel arrangementen

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook

Corona update

Graag informeren wij jou over de maatregelen m.b.t. het Corona-Virus.

Lees meer