Wellness weekend: Genieten van luxe & rust. Beloon jezelf!

Het doel van een wellness weekend is om volledig te ontspannen.

Hotel & Wellness Zuiver

Een wellness weekend wordt vaak door onze gasten geboekt als een ‘break’ waarbij de nadruk ligt op ontspanning en verzorging van lichaam en geest. Dit kan bestaan uit activiteiten zoals yoga, een massage en een bezoek aan onze luxe spa. Het doel van een wellness weekend is om volledig te ontspannen en de batterij weer helemaal te laten opladen. Bij Hotel & Wellness Zuiver ontsnap je aan de dagelijkse hectiek.

Goed nieuws! Uw spa entree is automatisch inbegrepen tijdens uw verblijf op de dag van aankomst!

Reserveren

Geniet van een heerlijke massage

Naast de toegang die u krijgt tot onze spa, kunt u in het beautysalon van Zuiver ook genieten van een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Een massage kan o.a. bijdragen aan:

  • Stress vermindering: Massages kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst.
  • Pijnvermindering: Massages kunnen pijn verminderen in gebieden zoals de nek, rug, schouders, hoofd en benen.
  • Verbetering van de bloedcirculatie: Massages kunnen de bloedcirculatie verbeteren en zorgen voor een betere afvoer van afvalstoffen.
Reserveren

Sporten tijdens je verblijf

Ook toegang tot onze fitness faciliteiten zijn inbegrepen tijdens je verblijf.Er zijn veel redenen waarom mensen naar de fitness gaan tijdens een hotelverblijf, hieronder een aantal voorbeelden:

  • Gezondheid: Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen bij het verminderen van het risico op vele gezondheidsproblemen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en obesitas.
  • Stress vermindering: Lichaamsbeweging kan helpen bij het verminderen van stress en angst.
  • Gewichtsbeheersing: Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen bij het beheersen van het gewicht.
  • Energie boost: Lichaamsbeweging kan helpen bij het verhogen van de energie en het verbeteren van de stemming.
  • Slechte slaap: lichaamsbeweging kan helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit.
Reserveren

Onze kamers

De luxe kamers van Hotel & Wellness Zuiver zijn van alle gemakken voorzien om u een optimale wellness-ervaring te bezorgen. Of u nu kiest voor een Twin Room, Superior Room of de Junior Suite, uw verblijf zal worden gekenmerkt door kwaliteit en comfort. Genieten was nog nooit zo makkelijk in ons wellness hotel.

Reserveren
Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren