8x voordelig overnachten – Hotel & Wellness ZUIVER

Ontdek onze selectie van de 8 voordeligste dagen om te overnachten in ons wellnesshotel en geniet van een onvergetelijk verblijf tegen aantrekkelijke tarieven. Of je nu op zoek bent naar een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven of wilt genieten van de uitgebreide wellnessfaciliteiten, wij bieden de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te revitaliseren. Blader door onze aanbiedingen en plan jouw volgende wellnessverblijf bij Hotel & Wellness Zuiver.

Laat jezelf verwennen met een weelderig verblijf bij Hotel & Wellness Zuiver op zondag 28 april 2024. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in pure luxe en ontspanning. Geniet van een comfortabele overnachting in onze prachtige accommodaties, compleet met alle moderne gemakken die je nodig hebt voor een perfect verblijf.

Prijs: vanaf €220 per nacht (inclusief toegang tot de spa op dag van aankomst & ontbijt)

Maak een reservering

Vrijdag 31 mei 2024

Beleef een heerlijk verblijf op vrijdag 31 mei 2024 in ons hotel, waar we jouw ontspanning serieus nemen. Ontspan in een van onze comfortabele kamers en geniet van een gratis spa-entree om jezelf te verwennen met ultieme verwennerij. Laat alle stress van je afglijden terwijl je geniet van de rust en sereniteit van onze uitgebreide wellnessfaciliteiten. Boek nu en beleef een dag vol luxe en ontspanning bij ons hotel.

Prijs: vanaf €224 per nacht (inclusief toegang tot de spa op dag van aankomst & ontbijt)

Maak een reservering

Maandag 3 juni 2024

Ervaar een verkwikkend verblijf op maandag 3 juni 2024 in ons hotel, waar we jouw welzijn centraal stellen. Laat je verwennen met een comfortabele overnachting in een van onze elegante kamers, inclusief een gratis spa-entree om jezelf te trakteren op een ontspannende dag vol luxe. Ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven en herstel je energie in onze uitgebreide wellnessfaciliteiten. Reserveer nu en geniet van een onvergetelijke dag van rust en revitalisatie bij ons hotel.

Prijs: vanaf €224 per nacht (inclusief toegang tot de spa op dag van aankomst & ontbijt)

Maak een reservering

Zondag 28 juli 2024

Ervaar de ultieme zomervibes tijdens een ontspannen verblijf op zondag 28 juli in ons prachtige hotel! Laat de stress van de werkweek achter je terwijl je geniet van een verfrissende duik in ons luxueuze zwembad. Bovendien is een spa-entree inbegrepen, zodat je jezelf helemaal kunt verwennen en opladen. Ontsnap aan de drukte en verwen jezelf met een heerlijke zomerdag vol ontspanning en comfort bij ons hotel. Boek nu en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

Prijs: vanaf €169 per nacht (inclusief toegang tot de spa op dag van aankomst & ontbijt)

Maak een reservering

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren