Sherif Youssef – Hotel & Wellness ZUIVER

Ik ben Sherif Youssef, een jonge personal trainer met een enorme passie voor fitness. Op 15-jarige leeftijd begon ik met sporten en ontdekte ik mijn passie voor fitness. Vanaf dat moment wist ik dat ik mijn passie wilde delen en anderen wilde helpun hun fitnessdoelen te bereiken. Om me zelf verder te ontwikkelen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van sport. Ik heb de opleiding sport en bewegen gevolgd met als speccialisatie fitness met daarbij F!tvak A en B. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd op het bied van krachttrainig en powerlifting. Ook heb ik de opleiding NASM PT gedaan.

Mijn visie is om mensen te inspireren en te begeleiden om een gezonde en active levenstijl te leiden, ik geloof dat fitness niet alleen draait om het hebben van een sterk en gezond licham, maar ook om het creëren van een positieve mindset en het vinden van een balans in het leven. Ik streef ernaar om mensen te motiveren om hun grenzen te verleggen, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Als personal trainer kan ik je helpen om jouw kracht en conditie te verbeteren, en jou te begeleiden bij he tbehalen van jouw doelen op het gebied van afvallen en een gezonde levensstijl. Tijdens de trainingen motiveer en corrigeer ik waar nodig is, zodat ik de oefeningen op de juiste manier uitgevoerd wordt en jouw houding en techniek verbeterd.

Contact opnemen

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren