Squashen vanaf €16 per uur: Gegarandeerd speelplezier!

Bij Zuiver aan het Amsterdamse Bos huur je al een losse squashbaan vanaf €17 per uur per baan. Liever een squashbaan die op een vaste dag en een vast tijdstip voor je klaarstaat? Vraag dan een contractbaan aan (020 3010715). Zuiver beschikt over 10 squashbanen. Na het squashen kun je op doordeweekse avonden gezellig nog even napraten in de squashbar.

Een losse baan online reserveren?

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 en na 22:00 – € 17 per uur
Maandag t/m vrijdag 17:00 tot 22:00 – € 26 per uur
Zaterdag en zondag – € 21 per per uur

Gebruik de knoppen hieronder om een losse baan te reserveren. Kies de juiste knop voor de beste weergave afhankelijk van of je deze site bezoekt via een computer of op je mobiel

reserveringssysteem DESKTOP

reserveringssysteem MOBIEL

Lidmaatschappen

De echte squashliefhebber kan natuurlijk ook bij ons terecht voor een lidmaatschap. Bezoek onze lidmaatschappen pagina voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Squash Lidmaatschappen

Rittenkaarten

Bij Zuiver Squash kun je er ook voor kiezen een rittenkaart aan te schaffen. Makkelijk voor als je regelmatig wilt spelen maar niet vast wilt zitten aan een lidmaatschap. Je kun kiezen voor een dal-rittenkaart of volledig. Rittenkaarten zijn 6 maanden geldig vanaf het moment van betalen.

Squash Rittenkaart Dal*- goed voor 10 uur squashen tijdens daluren – € 130 (geldigheid 6 maanden)
Squash Rittenkaart Volledig – goed voor 10 uur squashen wanneer je wilt – € 225 (geldigheid 6 maanden)

* Daltijden – maandag t/m vrijdag van 07:00 – 17:00u en na 22:00uur. Zaterdag en zondag vanaf 13:00uur

Credits op je rittenkaart
Met een volle rittenkaart beschik je over 20 credits waarmee je in totaal 10 uur kunt squashen. Wanneer je 60 minuten gaat squashen worden er 2 credits afgeschreven. Voor ieder extra half uur verbruik je 1 credit. Je kunt een squashbaan reserveren voor minimaal 60 minuten.

Aanschaf rittenkaart met IDEAL
Om een rittenkaart aan te schaffen en banen te reserveren dien je een account te hebben op https://amstelpark.baanreserveren.nl/Als je bent ingelogd klik je op ‘Mijn account / Rittenkaarten / Abonnementen’. Onder het kopje ‘Abonnements – en sport details’ druk je vervolgens op ‘Verleng of koop nieuw abonnement met IDEAL’. Kies de rittenkaart die je wilt aanschaffen en volg de instructies op het scherm om de betaling af te ronden. Je kunt de rittenkaart meteen gebruiken. Credits blijven maximaal 6 maanden geldig.

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren