Ice bath workshop – Hotel & Wellness ZUIVER

Op zondag 27 november organiseren wij een ice bath workshop onder leiding van Ronald Smit (personal trainer bij Zuiver). Dit is de ultieme kans om extreme kou te ervaren middels de welbekende Wim-Hoff methode. Naast dat dit al een ervaring op zich is, geeft dit je energielevel en focus een enorme boost. De workshop wordt georganiseerd in 2 groepen van 20 personen, de eerste sessie duurt van 8:00 – 10:00, de tweede van 10:30 – 12:30. Om deel te nemen vragen wij een kleine bijdrage van €5,- per persoon. Deze kan op 27 november voorafgaand aan de workshop worden voldaan.

Let op: er kunnen 40 personen deelnemen aan dit evenement.  Op dit moment zijn alle plekken gereserveerd en kunnen wij jouw deelneming niet garanderen. Het is nog wel mogelijk om je in te schrijven op de reservelijst. Indien er een plekje beschikbaar komt, zullen wij contact met je opnemen. Schrijf je via onderstaand formulier in voor de reservelijst.

  Voornaam / First name*

  Achternaam / Surname*

  E-mail*

  Telefoon / Phone*

  Opmerkingen / Comments

  * Verplicht veld / Required field

  Open chat
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren