Zakelijk overnachten

Reserveer eenvoudig uw zakelijke overnachting aan de rand van Amsterdam

Bent u binnenkort voor business in Amsterdam en zoekt u een hotel dat makkelijk bereikbaar is? Spa Sport Hotel Zuiver is een uitstekende uitvalsbasis voor uw vergadering of business event. Dankzij onze gunstige ligging bereikt u zo het centrum van Amsterdam, net als Amstelveen, de Zuidas, Schiphol of één van de vele uitvalswegen.

U bent meer dan welkom in één van de 31 luxe kamers of suites van Spa Sport Hotel ZUIVER. Of u nu kiest voor een Twin Room of één van de ruimere, luxueuzere suites met whirlpool, onze hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Om uw vergadering of business event te combineren met een overnachting in ons hotel, neem contact met ons op.

Ontspannen na een intensieve dag werken

Wij kunnen ons voorstellen dat u na een lange dag vergaderen toe bent aan wat ontspanning. Daarom geeft Hotel Zuiver u de mogelijkheid om na een beurs, congres of vergadering gebruik te maken van de diverse spa- en fitness faciliteiten. Hier zullen geen extra kosten voor in rekening worden gebracht.

De combinatie van de diverse vergadermogelijkheden, de gunstige ligging en de beschikbare kamers, maken Spa Sport Hotel ZUIVER tot het perfecte Business hotel voor uw zakelijke overnachting.

Boekt u regelmatig zakelijke overnachtingen in Amsterdam?

Bent u meerdere malen per jaar in Amsterdam voor bijvoorbeeld een congres, vergadering of beurs? Spa Sport Hotel Zuiver hanteert speciale tarieven voor terugkerende zakelijke gasten. Voor meer informatie over de tarieven kunt u contact opnemen met de afdeling zakelijk: 020-3010707 (telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00) of stuur een mail naar zakelijk@zuiveramsterdam.nl.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook