Welkom bij Fitness Zuiver

Welkom bij Fitness Zuiver. Leuk dat je lid bent geworden van onze club. Op deze pagina vind je alle informatie over jouw fitnesslidmaatschap. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je ons (maandag t/m donderdag tussen 09:00 - 17:30u en vrijdag 09:00 t/m 15:00u) bereiken via 020 30 10 707. Of loop even langs bij onze fitnessbalie.

Persoonlijke intake
Voordat jouw fitnessavontuur bij Zuiver gaat beginnen, maken wij samen met jou een eerste afspraak met een gecertificeerde instructeur. Hij of zij zal je op weg helpen om zo effectief mogelijk jouw persoonlijke doelen te bereiken. Of dit nu een advies is richting groepslessen of een gevarieerd trainingsprogramma in onze fitness.

Waarschijnlijk is er al een afspraak voor je gemaakt. Zo niet, neem dan even contact met ons op voor jouw persoonlijke intake.

Fitness Zuiver App
Ken jij onze Fitness Zuiver App al? Met deze handige app houd je alle belangrijke informatie bij: je trainingsschema’s, vorderingen en vooruitgang in je lichaamssamenstelling, groepslesrooster en reserveringen, acties, uitdagingen en aankondigingen. Onze instructeurs maken voor jou een account aan en zullen je via de mail uitnodigen om onze app te downloaden. Met vragen kun je altijd bij één van onze instructeurs terecht.

Je gebruikt de app tevens om je in te schrijven voor onze groepslessen. Zo reserveer je jouw plek van tevoren en ben je verzekerd van deelname.

Complete begeleiding
Als klant bij Fitness Zuiver willen we jou zo goed mogelijk helpen met een zo'n compleet en gevarieerd mogelijk aanbod. Wist je al dat jij elke maand recht hebt op een contactmoment met onze trainers? Denk hierbij aan een lichaamsanalyse, een op maat gemaakt schema of gewoon een evaluatie. Wij streven ernaar dat iedereen altijd een afspraak gepland heeft staan in de toekomst. Hierdoor wordt het bereiken van je doelen een stuk makkelijker.

Groepslesrooster
Zoals hierboven genoemd kun je ons groepslesrooster terugvinden in onze Fitness Zuiver App. Via deze app reserveer je tevens jouw plek in één van de lessen. Door jouw reservering kunnen onze trainers zich nog beter voorbereiden en weten we je altijd te bereiken wanneer de les onverhoopt niet door kan gaan. Heb jij nog niet onze app? Klik dan hier voor het online groepslesrooster.

Personal Training
Heb jij net een extra steuntje in de rug nodig? Die extra stok achter de deur? Of vind je het gewoon fijn dat er altijd iemand met je meekijkt? Bij Fitness Zuiver bieden we je de mogelijkheid om met een Personal Trainer te werken. Precies is wat jij nodig hebt? Klik dan hier voor meer informatie.

Huisregels en Algemene Voorwaarden
Om voor iedereen een fijne en veilige omgeving te creëren hebben we huisregels en algemene voorwaarden opgesteld. Hierin staat duidelijk wat je kunt, mag en moet doen. Deze regels en voorwaarden dienen door ieder lid van Fitness Zuiver te worden nageleefd om de best mogelijke sportomgeving te kunnen waarborgen voor iedereen.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.