Squash

--CORONA UPDATE van 18 NO 2020--

Tijdens de persconferentie van dinsdag 17 november is aangekondigd dat de regels omtrent sporten weer iets versoepeld worden. Voor squash brengt dit eigenlijk geen verandering teweeg daar er de afgelopen gewoon gesquasht mocht worden. Wel is het goed om te weten dat de kleedkamers en douches nog altijd niet toegankelijk zijn. We vragen je dan ook vriendelijk om direct na het spelen het pand te verlaten. Bedankt voor jullie medewerking.

--CORONA UPDATE van 13 OKT 2020--

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 13 oktober informeren we je graag over de gevolgen voor Squash bij Zuiver. Allereerst zijn blij om te kunnen vermelden dat de banen open mogen blijven. Wel zijn er een aantal regels die nageleefd dienen te worden om het voor iedereen veilig te houden:

 • Reserveren blijft verplicht
 • De kleedkamers en douches zijn niet toegankelijk. Kleed je thuis om en breng geen waardevolle spullen
 • Zet je spullen aan de kant van de squashbaan
 • Toeschouwers niet toegestaan
 • Groepsgrootte maximaal 4 personen. Te allen tijde 1.5 meter afstand van elkaar houden
 • Na afloop van de reservering dien je direct het pand weer te verlaten
 • De bar blijft gesloten
 • Klik hier voor uitgebreidere informatie van de overheid m.b.t. sporten

Aangepaste omstandigheden

Om de banen op een veilige en verantwoorde manier te kunnen openen vragen we de medewerking van iedereen die komt squashen bij Zuiver. De gezondheid en veiligheid van ons sporters en medewerkers blijven onze hoogste prioriteit. Lees onderstaande regels goed door wanneer je naar het park komt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en wat er an jou wordt verwacht:

 • Reserveren is verplicht. Zonder reservering kunnen we je helaas niet toelaten
 • Houd minstens 1,5 meter afstand van elkaar
 • Schud geen handen
 • Was je handen regelmatig met zeep voor minstens 20 seconden
 • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
 • Blijf thuis als je 1 of meerdere van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, niezen, keelpijn, verhoging (vanaf 38 graden)
 • Blijf thuis wanneer een huisgenoot koorts heeft (verhoging vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten).
 • Volg de aangegeven looprichting en instructies van het personeel te allen tijde op

Als we ons allemaal aan deze regels houden kunnen we er samen voor zorgen dat we lekker kunnen blijven sporten

 Amsterdam? Bij Zuiver aan het Amsterdamse Bos huur je al een losse squashbaan vanaf €15 per uur per baan. Liever een squashbaan die op een vaste dag en een vast tijdstip voor je klaarstaat? Vraag dan een contractbaan aan (020 3010715). Zuiver beschikt over 9 squashbanen. Na het squashen kun je op doordeweekse avonden gezellig nog even napraten in de squashbar.

Een losse baan online reserveren?

Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 en na 22:00 - € 16 per uur
Maandag t/m vrijdag 17:00 tot 22:00 - € 25 per uur
Zaterdag en zondag - € 20 per per uur

Gebruik de knoppen hieronder om een losse baan te reserveren. Kies de juiste knop voor de beste weergave afhankelijk van of je deze site bezoekt via een computer of op je mobiel

reserveringssysteem DESKTOP

reserveringssysteem MOBIEL

Lidmaatschappen

De echte squashliefhebber kan natuurlijk ook bij ons terecht voor een lidmaatschap. Bezoek onze lidmaatschappen pagina voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Squash Lidmaatschappen

Rittenkaarten

Bij Zuiver Squash kun je er ook voor kiezen een rittenkaart aan te schaffen. Makkelijk voor als je regelmatig wilt spelen maar niet vast wilt zitten aan een lidmaatschap. Je kun kiezen voor een dal-rittenkaart of volledig. Rittenkaarten zijn 6 maanden geldig vanaf het moment van betalen.

Squash Rittenkaart Dal*- goed voor 10 uur squashen tijdens daluren - € 125 (geldigheid 6 maanden)
Squash Rittenkaart Volledig - goed voor 10 uur squashen wanneer je wilt - € 210 (geldigheid 6 maanden)

* Daltijden - maandag t/m vrijdag van 07:00 - 17:00u en na 22:00uur. Zaterdag en zondag vanaf 13:00uur

Credits op je rittenkaart
Met een volle rittenkaart beschik je over 20 credits waarmee je in totaal 10 uur kunt squashen. Wanneer je 60 minuten gaat squashen worden er 2 credits afgeschreven. Voor ieder extra half uur verbruik je 1 credit. Je kunt een squashbaan reserveren voor minimaal 60 minuten.

Aanschaf rittenkaart met IDEAL
Om een rittenkaart aan te schaffen en banen te reserveren dien je een account te hebben op https://amstelpark.baanreserveren.nl/Als je bent ingelogd klik je op 'Mijn account / Rittenkaarten / Abonnementen'. Onder het kopje 'Abonnements - en sport details' druk je vervolgens op 'Verleng of koop nieuw abonnement met IDEAL'. Kies de rittenkaart die je wilt aanschaffen en volg de instructies op het scherm om de betaling af te ronden. Je kunt de rittenkaart meteen gebruiken. Credits blijven maximaal 6 maanden geldig.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.