Squash

Wil je een squashbaan huren in Amsterdam? Bij Zuiver aan het Amsterdamse Bos huur je al een losse squashbaan vanaf €14 per uur per baan. Liever een squashbaan die op een vaste dag en een vast tijdstip voor je klaarstaat? Vraag dan een contractbaan aan (020 30 10 720). Zuiver beschikt over 12 squashbanen. Na het squashen kun je op doordeweekse avonden gezellig nog even napraten in de squashbar.

Een losse baan online reserveren?

Maandag t/m vrijdag 07:00 tot 17:00 - €14 per uur
Maandag t/m vrijdag 17:00 tot 23:00 - € 24 per uur
Zaterdag en zondag - € 18 per per uur

Gebruik de knoppen hieronder om een losse baan te reserveren. Kies de juiste knop afhankelijk van of je deze site bezoekt via een computer of op je mobiel

reserveringssysteem DESKTOP

reserveringssysteem MOBIEL

Rittenkaarten 

Mocht je regelmatig een baan willen reserveren dan is een squash rittenkaart wellicht een goede optie voor jou. Met deze rittenkaart kun je in totaal 10 uur spelen (1 rit is 1 uur speeltijd) en bespaar je geld.

10-rittenkaart Dal - 10 uur spelen (maandag t/m vrijdag 07:00 -17:00uur) - € 110 
10-rittenkaart Volledig - 10 uur spelen (vrij te gebruiken tijdens openingstijden) - € 195

Lidmaatschappen

De echte squashliefhebber kan natuurlijk ook bij ons terecht voor een lidmaatschap.

Het lidmaatschap loopt van 1 april t/m 1 oktober 2019.

De kosten bedragen € 180.-. De kosten worden naar rato berekend (op basis van het aantal dagen dat resteert totaan 1 oktober).

Lidmaatschap of rittenkaart aanschaffen
Een lidmaatschap of rittenkaart kan online worden aangeschaft via een account op https://amstelpark.baanreserveren.nl/. Op mobiele telefoon gebruik je https://amstelpark.baanreserveren.nl/mobile. Als je nog geen account hebt kun je deze makkelijk aanmaken via de knop inschrijven. Eenmaal ingelogd navigeer je naar mijn account / rittenkaarten (op mobiel druk je op je naam). In het volgende scherm scroll je naar abonnements- en sport details  en klik je vervolgens op Verleng of koop nieuw abonnement via IDEAL. Je kiest vervolgens het lidmaatschap of de rittenkaart die je wilt aanschaffen en gaat verder om te betalen. Als de betaling is afgerond kun je inloggen en je eerste baan reserveren.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!