Bedrijfsfitness

Als organisatie wil je gezond en vitaal personeel en een laag ziekteverzuim. Met bedrijfsfitness zorg je dat deze doelstelling ook werkelijk behaald wordt. Zuiver biedt programma’s op maat voor individuele werknemers of groepen. Dankzij professionele begeleiding, expertise op het gebied van sport en voeding en moderne apparatuur is Zuiver dé plek voor uw werknemers om te sporten. Bovendien bieden wij uw werknemers naast voordelige fitnessabonnementen veel meer mogelijkheden op business gebied.

Een greep uit de mogelijkheden:

    •    vergaderen in ons vergadercentrum
    •    persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en/of beweging
    •    in balans komen met professionele yogalessen
    •    ontspannen in onze luxe spa faciliteiten

Bedrijfsteam

Wilt uw bedrijfsteam topfit aan de start van de Dam tot Damloop of een ander sportief evenement? Onze specialisten waaronder personal trainers en fysiotherapeuten gaan met uw team aan de slag om ze klaar te stomen voor hun sportdoelen. Om de werknemers ook de nodige ontspanning te bieden mogen zij dagelijks gratis een uur relaxen in de luxe spa van Zuiver.

Gezondere levensstijl voor werknemers

Kunnen een aantal van uw werknemers wel wat hulp gebruiken om actiever en gezonder  te leven? Kies dan voor één van de Zuiver Personal Training Packages. Een team van professionals kijkt samen met uw werknemer  naar het eet- en beweegpatroon om , na een uitgebreide screening, een passend programma samen te stellen.

Contact

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek telefonisch contact op via 020 30 10 707 (ma-do 09:00 - 21:00 uur - vrij -zo 09:00 - 17:00 uur) of per e-mail sales@zuiveramsterdam.nl.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

Een zwembad, diverse binnen -en buitenbaden en een prachtige tuin

Online of telefonisch reserveren is verplicht

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!