Dagpas aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.


* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.

Fitness acties

Groepslesrooster

Sport

Bij Spa Sport Hotel Zuiver, gelegen aan het Amsterdamse Bos, vind je alles op het gebied van inspanning en ontspanning onder een dak. Sport met de nieuwste Technogym apparatuur en laat je persoonlijk begeleiden door een team van enthousiaste instructeurs & Personal Trainers. Stap zonder reservering binnen bij een van de Cross Training of Bokslessen, of werk jezelf in het zweet tijdens een van de Body Pump- of Spinninglessen. Doe je liever (Hot)Yoga of Pilates, dan kun je terecht in onze Body & Mind studio. Na je workout kun je heerlijk ontspannen in onze luxe spa; dagelijks heb je gratis een uur toegang.

De sportschool in Amsterdam waar inspanning & ontspanning samenkomen

Bekijk ons lidmaatschap aanbod

Blog

Een gezonde geest in een gezond lichaam, oftewel een ‘zuiver leven’. Dat is waar Zuiver voor staat. Wekelijks voorzien wij jou van diverse tips omtrent voeding, ontspanning, beauty en beweging.

Bekijk onze blog

Inschrijven

Schrijf je nu eenvoudig online in
als lid van Fitness Zuiver en werk
iedere dag aan jouw fitness doelen.

Ga naar het inschrijfformulier

Impressie

Ben je benieuwd wat Zuiver allemaal te bieden heeft op het gebied van sport?
Neem alvast een kijkje in onze gym!

Bekijk de impressie