Dagpas aanvragen

Yoga event

Acties

Groepslesrooster

Sport

Bij Spa Sport Hotel Zuiver, gelegen aan het Amsterdamse Bos, vind je alles op het gebied van inspanning en ontspanning onder een dak. Sport met de nieuwste Technogym apparatuur en laat je persoonlijk begeleiden door een team van enthousiaste instructeurs & Personal Trainers. Stap zonder reservering binnen bij een van de Crossfitness of Bokslessen, of werk jezelf in het zweet tijdens een van de Pump- of Spinninglessen. Doe je liever (Hot)Yoga of Pilates, dan kun je terecht in onze Body & Mind studio. Na je workout kun je heerlijk ontspannen in onze luxe spa; dagelijks heb je gratis een uur toegang. Tot slot kan je met de Fanly app sparen voor leuke beloningen waaronder een gratis personal training, een voedingsconsult of een dagje spa.

Nu nieuw bij Fitness Zuiver: Kickboksen

Bekijk ons lidmaatschap aanbod

Blog

Een gezonde geest in een gezond lichaam, oftewel een ‘zuiver leven’. Dat is waar Zuiver voor staat. Wekelijks voorzien wij jou van diverse tips omtrent voeding, ontspanning, beauty en beweging.

Bekijk onze blog

Inschrijven

Schrijf je nu eenvoudig online in als lid van Fitness Zuiver en werk iedere dag aan jouw fitness doelen.

Ga naar het inschrijfformulier

Voedingscoach

Maak kennis met onze voedingscoach Fleur Berkhout! Fleur kan jou helpen bij het opstellen van een gezond voedingsschema dat past bij jouw doelen.

Lees meer over Fleur