Studentenlidmaatschap – Hotel & Wellness ZUIVER

Ben jij klaar om je studentenleven naar een hoger niveau te tillen? Bij Fitness Zuiver geloven we dat een gezonde geest en een fit lichaam de sleutel zijn tot succes. Daarom introduceren we met trots ons Studentenlidmaatschap, dé toegangspoort tot een wereld vol gezondheid, energie en welzijn. En het beste nieuws?

Tot 1 november kun je gratis sporten en daarna genieten van een exclusief 6-maanden lidmaatschap.

Waarom kiezen voor het Fitness Zuiver Studentenlidmaatschap?

 1. Gratis sporten tot 1 november: Maak kennis met ons fitnesscentrum, ontdek onze uitgebreide groepslesaanbod en ervaar de kracht van professionele begeleiding. Jouw reis naar een gezonder leven begint bij Fitness Zuiver!
 2. Voordelen die meetellen: Met ons lidmaatschap krijg je toegang tot alle fitnessfaciliteiten, inclusief cardio- en krachttraining. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook toegang tot exclusieve events en profiteert van korting op een bezoek aan de luxe spa. Gedurende daltijden betaal je slechts een toeslag van €13,50 voor toegang tot de spa.
 3. Een uniek clubgevoel: Bij Fitness Zuiver gaat het niet alleen om sporten, maar om de gemeenschap en verbondenheid die we creëren. Word lid van onze fitnessfamilie en voel je geïnspireerd en gemotiveerd door andere studenten die streven naar een gezonde levensstijl.
 4. Meer dan 150 medestudenten: Sluit je aan bij een groeiende groep van meer dan 150 enthousiaste studenten die al profiteren van ons studentenlidmaatschap. Samen werken we aan onze doelen en inspireren we elkaar om het beste uit onszelf te halen.

Wacht niet langer. Deze unieke kans om gratis te sporten bij Fitness Zuiver tot 1 november mag je niet missen. Na deze periode geniet je van een voordelig 6-maanden lidmaatschap dat je toegang geeft tot alles wat je nodig hebt voor een gezonde levensstijl.

Inschrijven

  Voornaam / First name*

  Achternaam / Surname*

  E-mail*

  Telefoon / Phone

  Straat + huisnummer / Street + house number*

  Postcode / Postal code*

  Woonplaats / City*

  Geboortedatum / Date of birth*

  Lidmaatschap (€25 inschrijfkosten) / Membership (€25 admin fee) & Eenmalige kosten aanschaf ledenbandje €10,- / One – time purchase of your membership bracelet €10,-*

  Ik ben geïnteresseerd in Personal Training / I am interested in Personal Training*

  Naam rekeninghouder/Account holder name*

  IBAN (bankrekeningnummer)/ IBAN (bank account number)*

  BIC (Bank Identification Code) - in case of foreign account

  Automatische Incasso / Bank authorization

  Datum van machtiging (datum van inschrijving)

  Algemene Voorwaarden / General Terms and Conditions

  * Verplicht veld / Required field


  Koenenkade 8
  1081 KH Amsterdam
  Telefoon: 020 3010 700
  E-mail: service@zuiveramsterdam.nl

  Open chat
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren