Bring a friend – Hotel & Wellness ZUIVER

Een maand gratis sporten? Of twee?

Wat is er nou leuker dan je samen met je beste vriend(in) lekker in het zweet te werken in de gym? Om die reden gaat de Bring a Friend actie in de maand juli weer van start. Natuurlijk zorgen we ervoor dat zowel jij als jouw vriend(in) profiteert van het nieuwe lidmaatschap. Voor ieder nieuw 12-maanden lid dat jij aanbrengt ontvang jij namelijk 1 maand gratis sporten*. Ook jouw vriend(in) ontvangt bij het afsluiten van een 12-maanden lidmaatschap een maand sporten cadeau (incl een 5-rittenkaart voor de spa)!

*Deze actie is alleen van toepassing op de reguliere fitness lidmaatschappen. Over de wellness lidmaatschappen ontvang je 50% korting.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jouw vriend/ vriendin schrijft zich in via onze website. Na inschrijving profiteert hij of zij meteen al van de lopende actie. Belangrijk is daarna dat jij en jouw vriend/ vriendin ons laat weten in een mailtje dat jij dit lid hebt aangedragen. Dit kan via sales@zuiveramsterdam.nl

Wil je iemand eerst kennis laten maken met Fitness Zuiver? Dat kan! Meld hem/haar dan aan op onze website en wij zorgen ervoor dat je vriend(in) Fitness Zuiver een keer gratis kan ervaren.

  Voornaam / First name*

  Achternaam / Surname*

  E-mail*

  Telefoon / Phone*

  Ik wil graag een... / I would like a...*
  Proefles Fitness / Trial FitnessProefles groepsles / Trial group lesson

  Op welke datum wil je een proefles / On which date would you like your trial lesson*

  Op welke tijdstip wil je een proefles / On which time would you like your trial lesson*

  Opmerkingen / Comments

  * Verplicht veld / Required field

  * Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.

  Open chat
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
  Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren