Nieuwe looproute – Hotel & Wellness ZUIVER

Beste lid van Fitness Zuiver,

We willen jullie op de hoogte stellen van enkele veranderingen binnen onze sportschool. Een van onze aanpassingen betreft een wijziging van de huidige looproute. Vanaf 1 November heten wij al onze leden welkom via de hoofdingang van ons tennispark, Amstelpark. De hoofdingang van Hotel & Wellness Zuiver zal hiermee alleen nog toegankelijk zijn voor hotel- en spa gasten.

Wat kunnen jullie verwachten?

We introduceren één centrale servicebalie voor al onze leden, waardoor we jou gemakkelijker kunnen helpen.

Vanaf 1 November introduceren wij een nieuwe app; Dewi. Via deze app heb je nu real-time toegang tot belangrijke informatie omtrent je lidmaatschap. Dit betekent dat je je financiën beter kunt inzien en beheren. Daarnaast kun je eenvoudig je adres en rekeninginformatie wijzigen. Ook zal de incassobenaming gaan veranderen, vanaf heden zullen wij incasseren uit naam van Pay.nl met daarin verdere informatie over je lidmaatschap bij Fitness Zuiver.

Een ander voordeel van de nieuwe looproute is dat je voor of na je workout gebruik kunt maken van de horecavoorziening van Amstelpark. Hier kun je genieten van een ontspannen koffie moment of enkele gezonde maaltijden.

Belangrijke informatie.

kom je vanaf 1 november sporten dan is het van belang om je ledenbandje opnieuw te laten activeren bij de fitness servicebalie. Aangezien wij de bandjes van alle leden opnieuw moeten activeren, bestaat de kans dat wij je niet meteen kunnen helpen.Zorg er daarom voor dat je eerder aanwezig bent wanneer je deelneemt aan een groepsles.

Ons doel is om uw fitnesservaring bij Fitness Zuiver te verbeteren en te verrijken.

We begrijpen dat veranderingen uitdagingen met zich mee kunnen brengen, maar we hopen op jullie begrip. Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de nieuwe looproute of het nieuwe software systeem, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via fitness@zuiveramsterdam.nl. Ons team staat klaar om te helpen bij al je vragen.

Wij zijn enthousiast en kijken ernaar uit om je vanaf 1 November te verwelkomen via de nieuwe looproute.

Met sportieve groeten,

Het Team van Fitness Zuiver

Open chat
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur
Bereikbaar van 10:00 - 17:00 uur. U kunt Whatsapp gebruiken voor het stellen van een vraag. Een reservering kunt u uitsluitend maken via zuiveramsterdam.nl/reserveren