Bring a friend

Verdien een maand gratis sporten!

In november en december heb jij de kans om een maand gratis sporten te verdienen door je beste vriend(in) aan te brengen als lid. Per aangebracht lid verdien jij een maand gratis sporten. Ook je beste vriend(in) ontvangt bij het afsluiten van een 12 maanden lidmaatschap een maand cadeau!  Een mooie win-win situatie toch?

Wil je iemand eerst kennis laten maken met Fitness Zuiver? Dat kan! Meld hem/haar dan aan op onze website en wij zorgen ervoor dat je vriend(in) Fitness Zuiver een keer gratis kan ervaren. Je aanvraag wordt de eerste volgende werkdag behandeld.

Meld je vriend(in) aan voor een proefles

Naam van vriend(in)*
Naam lid*
E-mail vriend(in)*
Telefoonnummer vriend(in)*
Voorkeurstijd en dag

We wijzen je op ons Privacy Policy.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.