Bring a Friend

Verdien een maand gratis sporten!

In augustus en september heb jij de kans om een maand gratis sporten te verdienen door je beste vriend(in) aan te brengen als lid. Per aangebracht 12-maanden lid verdien jij 1 maand gratis sporten. Jouw vriend(in) ontvangt bij het afsluiten van een 12 maanden lidmaatschap twee maanden extra cadeau (dus 12 maanden betaald + 2 maanden gratis). Een mooie win-win situatie toch?

Meld jouw vriend(in) zich aan voor een van onze flex lidmaatschappen, dan ontvangen jullie beiden een mooie sporttas van Zuiver.

Voorwaarden
- Alleen geldig voor lidmaatschappen die worden aangegaan in de maanden augustus en september 2020.
- De gratis maand voor het bestaande lid en de 2 extra maanden voor het nieuwe lid zijn uitsluitend van toepassing bij afsluiting van een 12-maanden lidmaatschap.
- Huidige leden verdien 1 gratis maand per nieuw aangebracht 12-maanden lid. er zit geen maximum aan het aantal gratis maanden dat je kunt verdienen. Meer vrienden aanbrengen, betekent meer gratis maanden sporten voor jou!
- Gratis maanden zijn niet overdraagbaar aan andere leden. Jij hebt ervoor gewerkt, dan verdien jij ook de korting!
- Bij het aangaan van een flex lidmaatschap ontvangen het huidige lid en het nieuwe lid beiden een mooie Zuiver sporttas. Gratis maanden zijn in dit geval niet van toepassing.

Gebruik het formulier hieronder om jouw vriend(in) kennis te laten maken met Fitness Zuiver. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op met hem/haar om een afspraak te maken voor een proefles.

Meld je vriend(in) aan voor een proefles

Jouw naam / Your name*
Jouw emailadres / Your email*
Naam vriend(in) / Name of friend*
Telefoon van vriend(in) / Phone number of friend*
Email van vriend(in) / Email of friend*
Opmerkingen / Comments

We wijzen je op ons Privacy Policy.

Onze leden beoordelen de sfeer met een 8,3.

Onze instructeurs worden met een 8,5 beoordeeld.

Speciaal gereduceerd tarief voor de spa.

Breed aanbod aan faciliteiten en groepslessen.

Proefles aanvragen

We wijzen je op ons Privacy Policy.

* Je privacy is belangrijk voor Spa Sport Hotel Zuiver. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens dan ook zeer serieus. We doen er alles aan om jouw persoonlijke gegevens te beschermen, en we zijn transparant over de gegevens die we over jou verzamelen en wat we daarmee doen. Lees hier alles over in onze privacy policy. Het door u opgegeven emailadres bij dit contactformulier zal alleen worden gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag/aanvragen. Het emailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële en/of marketing doeleinden.