X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Manicure 35 min.

Manicure 35 min.
Een verzorgende handbehandeling met de hoogwaardige producten van OPI ProSPa. Deze producten zorgen voor de intensieve verzorging en diepe voeding voor fluweel zachte handen. Na het vijlen van de nagels en het verzorgen van de nagelomgeving worden de handen heerlijk gescrubd en daarna gemasseerd met de verzorgende handcrème van OPI. Als afsluiting worden de nagels in jou gewenste kleur gelakt. Deze manicure is inclusief: * .


Pedicure 25 min.

Pedicure 25 min.
Wij maken je voeten weer gezond en fit. Je voeten zorgen ervoor dat je kunt sporten, shoppen, reizen en werken. Hoe vaak stop jij ze daarbij in elegante, maar oncomfortabele schoenen? Extra aandacht hebben ze dus wel verdiend. Wij maken je voeten weer gezond en fit. Naast de verzorging van voeten en nagels behandelen wij tijdens deze pedicure vervelende voetproblemen zoals likdoorns en eelt.  Professionele pedicure met OPI ProSp.


Pedicure 50 min.

Pedicure 50 min.
Tijdens deze professionele en uitgebreide pedicure met producten van OPI ProSpa worden je nagels geknipt en gepolijst, je nagelriemen verzorgd en er volgt een voetenbad met scrub. Hinder van eelt, likdoorns en ingegroeide nagels wordt aangepakt, of, als je nergens last van hebt, kies dan uit een verkwikkend voetmasker of het lakken van je nagels.  Professionele verzorging De natuurlijke ingrediënten en etheri.