X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Happy Feet 25 min

Happy Feet 25 min
Na het verzorgen van de nagelriemen en het vijlen van de nagels worden deze in de door jou gewenste kleur gelakt..


Happy Hands 25 min

Happy Hands 25 min
De behandeling start met het verzorgen van de nagelriemen. Na het vijlen van de nagels wordt er een lak in de door jouw gewenste kleur aangebracht..


Pedicure 25 min.

Pedicure 25 min.
Wij maken je voeten weer gezond en fit. Je voeten zorgen ervoor dat je kunt sporten, shoppen, reizen en werken. Hoe vaak stop jij ze daarbij in elegante, maar oncomfortabele schoenen? Extra aandacht hebben ze dus wel verdiend. Wij maken je voeten weer gezond en fit. Naast de verzorging van voeten en nagels behandelen wij tijdens deze pedicure vervelende voetproblemen zoals likdoorns en eelt.  Professionele pedicure met Rituals p.


Pedicure 50 min.

Pedicure 50 min.
Tijdens deze professionele en uitgebreide pedicure met producten van Rituals worden je nagels geknipt en gepolijst, je nagelriemen verzorgd en er volgt een voetenbad met scrub. Hinder van eelt, likdoorns en ingegroeide nagels wordt aangepakt, of, als je nergens last van hebt, kies dan uit een verkwikkend voetmasker of het lakken van je nagels.  Professionele verzorging De natuurlijke ingrediënten en etherische oliën.