X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen epileren
Wenkbrauwen bieden je bescherming tegen fel zonlicht en vormen een blokkade voor vuiltjes en zweet.  Daarnaast bepalen je wenkbrauwen voor een groot gedeelte de uitstraling van je gezicht. Het is daarom belangrijk om je wenkbrauwen regelmatig te laten bijwerken of epileren. De term epileren staat voor het verwijderen van haartjes (inclusief haarwortel) met behulp van een pincet. De behandeling kan resulteren in een vriendelijkere en .


Wimpers verven

Wimpers verven
Wimpers bepalen voor een groot gedeelte jouw uitstraling.  Door de wimpers te verven kun je meer expressie meegeven aan jouw oog regionen. Daarnaast bespaart het jou ’s ochtends tijd omdat je geen mascara meer hoeft aan te brengen. De behandeling is perfect geschikt voor de vrouw die zich ’s ochtends geen zorgen wil maken om haar uitstraling.  Bij Zuiver houden wij rekening met jouw wens. Door de variatie kleuren ku.


Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven
Zijn jouw wenkbrauwen erg licht of ben je niet tevreden over de huidige kleur? In overleg verven we jouw wenkbrauwen in een mooie tint dat optimaal past bij je eigen huid- en haarkleur! Zonder dat je het wellicht zelf door hebt maken je wenkbrauwen een groot onderdeel uit van je totale gezichtsuitdrukking en uitstraling. Wanneer je zelf niet tevreden bent met de kleur van je wenkbrauwen dan heb je de mogelijkheid om ze te laten verven. D.


Wimpers en wenkbrauwen verven

Wimpers en wenkbrauwen verven


Wenkbrauwen epileren en verven

Wenkbrauwen epileren en verven