X

Mijn reservering


?  
Moment geduld alstublieft. U wordt doorgestuurd... loader

Nog geen gasten in de reservering.


Uw verblijf Gegevens Afronden

Kies een datum:

Aantal gasten:
loader
?  

Zwangerschapsmassage 50 min.
Prijs: vanaf €69.00


Een zwangerschapsmassage is een complete lichaamsmassage. De zwangerschapsmassage is uitsluitend mogelijk na de derde maand van je zwangerschap. Tijdens de zwangerschapsmassage kan de vrouw d.m.v. speciale kussens heerlijk op haar buik liggen. De zwangerschapsmassage is een zeer zachte massagevorm met subtiele strijkingen en knedingen.

Als je zwanger bent, staat je vertrouwde leven op zijn kop. Je ervaart alles anders en je lichaam krijgt te maken met steeds weer nieuwe ontwikkelingen. Een zwangerschap en de belasting op je lichaam hiervan heeft de nodige invloed op je spieren en gewrichten. De veranderingen in je hormoonhuishouding en lichaam kunnen er voor zorgen dat je sneller moe bent of last krijgt van lichamelijke klachten als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden, slaapproblemen. Voor aanstaande moeders hebben wij daarom een ontspannende zwangerschapsmassage samengesteld die je helpt om eventuele klachten te verminderen. Onze masseurs zullen extra aandacht geven aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Geniet tijdens deze verwenbehandeling van de liefdevolle benadering en ervaar de ontspannen uitwerking van de speciaal aan jouw wensen aangepaste massage. De zwangerschapsmassage is uitsluitend mogelijk na de derde maand van je zwangerschap. Dankzij onze speciale body cusions en bedden is het bij sommige vrouwen zelfs mogelijk om de behandeling nog tot 42 weken uit te voeren.  

Voor wie is deze massage geschikt:

- Bij pijn in je nek en rug
- Bekkenklachten
- Wanneer je vocht vast houdt 
- Wanneer je slecht slaapt
- Wanneer je gewoon even heerlijk wilt ontspannen
 

Reservering annuleren


Bent u zeker dat u de reservering wilt annuleren?
Hiermee gaat de totale reservering verloren.