Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
admtext_image

Zwembad

Wist jij dat Zuiver één van de grootste zwembaden van Amsterdam heeft? Zwemmen is goed voor je. Je zet je lichaam in beweging en gebruikt spieren die je anders nooit gebruikt. En dat merk je. Het warme water maakt je lichaam soepel, waardoor stijve spieren ontspannen en stramme gewrichten beter bewegen.Zwemmen in de frisse boslucht van het Amsterdamse Bos

Het is een bijzondere ervaring om in alle vrijheid naakt te zwemmen in het warme zwemwater, zeker in de frisse boslucht van het Amsterdamse Bos. Ons 40 meter lange zwembad is deels overdekt. Vanuit de andere, aangrenzende helft heb je een mooi uitzicht op de spa tuin en de bomen van het omringende bos. En dat op slechts 10 minuten van het centrum van Amsterdam!

Onder de waterstralen in het buitenbad geniet je verder van een masserend effect en naast het overdekte zwembaddeel kun je heerlijk ontspannen in het bubbelbad.

Kom volledig tot rust in onze spa

Naast het zwembad kan je ook gebruik maken van de overige spa faciliteiten. Dit is bij de prijs inbegrepen.  Zo kan je naast het zwembad ook gebruik maken van aromabaden,  diverse sauna’s  een hottub of diverse dompelbaden.  Kort samengevat biedt Zuiver tal van faciliteiten waarbij je heerlijk tot rust kunt komen.