Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image

Zonnebank en snelbruiners

Zon en warmte doen wonderen. Onze zonnebanken en snelbruiners staan klaar om je een fijne zonneboost te geven. Een paar minuten in de warmte van een zonnebank is vaak al genoeg als prettige oppepper voor je humeur. Met een gebruinde huid voel je je bovendien vaak beter en dat straal je ook uit.

Zonnebank en gezondheid

Door de zonnebank wordt de aanmaak van vitaminen gestimuleerd. Zon met mate en gebruik bij voorkeur een goed zonnebrandproduct. Dan heb je optimaal profijt van de zonnehemel. 

Zuiver raad je aan om een zonnebankkuur voorzichtig en langzaam op te bouwen. Start eerst met een sessie van enkele minuten zodat je huid kan wennen aan de UV-straling. Wanneer de huid gewend is geraakt aan de UV straling, dan kan je enkele minuten langer onder de zonnebank blijven liggen. Begint je huid te prikken of te jeuken? Beëindig dan je zonnebankkuur. Ook als de timer nog niet voorbij is. 

Heb je huiddoeningen zoals acne of psoriasis? Vraag dan op voorhand advies aan je huisarts of dermatoloog. Op deze manier weet je of het verantwoord is om gebruik te maken van de zonnebank.

Tot slot is het ook raadzaam om geen parfum of cosmetica te gebruiken voordat je gebruik maakt van de zonnebank. De combinatie van UV-straling en parfum/cosmetica kunnen huidirritaties veroorzaken. 

Tarieven

10 minuten - € 10