Zomerdeal

Weet je dat Zuiver veel meer te bieden heeft dan alleen sauna’s? Geniet deze zomer van het 40 meter lange (buiten)zwembad, kom tot rust op één van de ligbedjes in de spa tuin en profiteer van deze geweldige aanbieding! Met de zomerdeal geniet je voor slechts € 18,50 van een heerlijke spa dag! Met deze deal krijg je de gehele dag toegang tot alle spa faciliteiten van Zuiver.

Bekijk de zomerdeal

  • Geopend vanaf 09.00 uur
  • 40 meter lang zwembad
  • Aromabaden, whirlpool, jacuzzi’s en hot tub
  • Prachtige grote tuin met ligbedden
  • Cocktailbar in de tuin

Culinair genieten

Bij Zuiver kun je ook culinair genieten! Tussen de saunagangen door genieten van een heerlijke lunch of diner of gaat je voorkeur uit naar een klein hapje in combinatie met een drankje? In onze verschillende restaurants en bars in de spa kun je terecht voor culinaire traktaties voor zowel lunch als diner, koffie of thee met gebak of een borrel en bite!

Bekijk de menukaarten

Bekijk de zomerdeal

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook