Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Zelfstandig werkend kok


Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver is een compleet en luxueus sport- en wellnesscentrum gelegen op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos. Wij geloven in de werking van een gezonde geest in een gezond lichaam. Door afwisseling van beweging, rust, zingeving en voeding geloven wij dat je het beste uit je leven kunt halen. Wij bieden onze gasten de omgeving waarin dit mogelijk is. Door ons brede en gevarieerde aanbod zijn wij een unieke speler in de markt van welzijn en ontspanning. Optimale gastgerichtheid, kwaliteit en passie moeten onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden. In deze jonge en dynamische omgeving is geen dag hetzelfde.

De uitdaging

Als Zelfstandig werkend Kok heb je passie voor vakmanschap. Jij bereid volgens recept gerechten(gedeelten). Je zal bestellingen ‘doorgeef gereed maken’ door het uitvoeren van á la minute kook werkzaamheden, positioneren en garneren volgens de standaarden van Spa Sport Hotel Zuiver met betrekking tot de ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie.
Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en bewaakt de dagelijkse netheid en hygiëne. Je bent resultaatgericht en hecht veel waarde aan een positieve waardering van de gasten. Gastgerichtheid staat hierin hoog in het vaandel.  Je bent flexibel en bereid om te werken in wisselende diensten zowel in het weekend als op feestdagen.

Wie ben jij?

Ben je een echte pionier met 1-3 jaar aantoonbare ervaring in de horeca met affiniteit in de wellness en/of sport en recreatie! Beschik je daarnaast over MBO werk- en denkniveau, aangevuld met een vakopleiding zelfstandig werkend kok en HACCP. Het diploma leermeester is een pré. Sta je bekend als pro-actief, stressbestendig en een echte teamplayer, dan is Spa Sport Hotel Zuiver de plek in je volgende carrièrestap.

De kerncompetenties gastgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, samenwerken en gedisciplineerd handelen zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Als medewerker van Spa Sport Hotel Zuiver beschik je over deze competenties. 

Kies bewust

Kies je voor Spa Sport Hotel Zuiver dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie, bestaande uit circa 200 medewerkers, wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer.

Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waaronder gratis gebruik van de sport- en spafaciliteiten. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, vaardigheden en ervaring.

Reageren?

Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving of heb je de ambitie om op korte termijn door te groeien naar deze functie, dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie voorzien van een actuele pasfoto graag tegemoet via vacature@zuiveramsterdam.nl

Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 10:00 uur en 11:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR. Solliciteren heeft geen zin als je niet volledig voldoet aan het bovenstaande profiel. Een reactie zal in dit geval achterwege blijven. 


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!