Yoga retreat - Leden

Prijs: € 45,00

Wanneer: Zaterdag 13 oktober 2018

Locatie: Koenenkade 8, Amsterdam

Uitverkocht

De herfst staat weer voor de deur. Het wordt weer later licht en vroeger donker. De bladeren gaan verkleuren en zelf merk je vast ook dat de uitbundigheid van de zomer zich terugtrekt en plaats maakt voor een passievere levensstijl. Deze wisseling van het seizoen kan zorgen voor flink wat onrust. Het liefst wil je zo lang mogelijk genieten van de nazomer en hier zoveel mogelijk energie uithalen, maar je wilt ook opruimen wat niet goed meer voor je voelt en de negatieve ideeën en energieën loslaten over jezelf en je relaties met anderen. Kom daarom zaterdag 13 oktober naar de herfst editie van de One Day Yoga Retreat bij Zuiver. Een hele dag voor jou met 90 minuten Detox Yoga, een stilte meditatie wandeling in het Amsterdamse Bos, een klankschalensessie en een interactieve workshop over relatie APK van Toña Wong Chung. Na afloop kun je de hele middag en avond in de spa ontspannen. Zet je mobiel een dagje uit, detox je lijf, je hoofd en ontspan!

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook