Yoga event - Early Bird

Prijs: € 35,00

Wanneer: Zaterdag 13 oktober 2018

Locatie: Koenenkade 8, Amsterdam

Uitverkocht

Fitness Zuiver organiseert voor de tweede keer een yoga retreat dag met dit keer als thema: "Easy summer flow". Het is bijna zomer! Een heerlijk seizoen met hoge temperaturen en veel zonneschijn wat zorgt voor een gelukkig gevoel. In de zomer hebben we meer energie, maar toch kan dit seizoen door alle drukte ook veel energie eisen. Neem tijdens je actieve zomerleven dus ook de tijd om te ontspannen. Sta stil bij deze verandering en kom in balans door je te verbinden met de energie van deze tijd van het jaar.

93 % van de klanten beveelt ons aan.

8 sauna’s, 2 restaurants, bubbelbaden en veel meer!

Reserveer online en betaal op locatie!

Het meest ontspannende dagje weg in Amsterdam!

We hebben het altijd heerlijk naar ons zin bij Zuiver. Zeker met mooi weer is het ook prima vertoeven in de tuin.

Hellen, via The Feedback Company

Ik kom al een aantal jaren bij Spa Zuiver en ben nog steeds lyrisch. Zolang ik volledig zen naar huis ga, blijf ik jullie vaste klant. Ga zo door!

Y.G. Hogeling via The Feedback Company

Elke maand komen we terug voor een goed diner en een heerlijk avondje in de sauna.

Hele vriendelijke en relaxte sfeer, prettige omgeving en aardige en professionele medewerkers. Heerlijke massages gehad. Ik kom regelmatig voor diverse behandelingen en het is altijd goed én schoon!

Roos Jacobs, via The Feedback Company

Gisteravond met 2 vriendinnen naar de Spa geweest. Heerlijk gegeten en genoten van het opgieten en de sauna’s. Super, zeker voor herhaling vatbaar!

Jolanda Luppers, via Facebook