Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Spa Sport Hotel ZUIVER

Werktuigbouwkundige

(40 uur per week)


Spa Sport Hotel Zuiver

Spa Sport Hotel Zuiver is een compleet en luxueus sport- en wellnesscentrum gelegen op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos. Wij geloven in de werking van een gezonde geest in een gezond lichaam. Door afwisseling van beweging, rust, zingeving en voeding geloven wij dat je het beste uit je leven kunt halen. Wij bieden onze gasten de omgeving waarin dit mogelijk is. Door ons brede en gevarieerde aanbod zijn wij een unieke speler in de markt van welzijn en ontspanning. Optimale gastgerichtheid, kwaliteit en passie moeten onze gasten een onvergetelijke ervaring bieden. In deze jonge en dynamische omgeving is geen dag hetzelfde. 

De uitdaging 

De Werktuigbouwkundige (WTB) werkt op de afdeling Facilitaire Dienst en is verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle werkzaamheden aan machines, installaties en aan de kwaliteit van waterbehandeling volgens planning. De WTB is dé specialist op het gebied van alle techniek met betrekking tot installaties en machines. Binnen dit specialisme coördineert hij of zij de werkzaamheden en zorgt voor een kwaliteitsverbetering ten aanzien van de onderhoudswerkzaamheden en de waterbehandeling. Hij of zij is in staat om binnen de vastgestelde afdelingsrichtlijnen en procedures de aangeleverde opdrachten (via Topdesk) zelfstandig of in teamverband tot een goed resultaat te brengen. Daarnaast ondersteunt de WTB zijn/haar collega’s bij alle overige voorkomende operationele werkzaamheden op de afdeling Facilitaire Dienst.

Je bent hands on ingesteld, accuraat en gewend om planmatig te werken. Je houdt je vakkennis up to date en bent daardoor goed op de hoogte van de laatste vakspecifieke ontwikkelingen. Je beheert de voortgangsrapportages en zorgt dat deze up to date zijn. Daar waar nodig signaleer je verbeteringen en heb je een adviserende rol. Je bent bereid om te werken in wisselende diensten zowel in het weekend als op feestdagen. 

Wie ben jij?

Sta je bekend als een echte teamplayer en ben jij je bewust van de omgeving waar je werkt, dan is Spa Sport Hotel Zuiver de plek in je volgende carrièrestap. Er is dagelijks contact met gasten waarbij gastvrijheid en communicatieve vaardigheden een grote rol spelen. 

Voor deze functie is een afgeronde MBO opleiding (niveau 4) tot Werktuigbouwkunde vereist, aangevuld met ervaring en/of kennis over zwembadtechniek. Kennis van elektrotechniek en wet en regelgeving over milieu en veiligheid, een certificaat basisveiligheid VCA en een opleiding tot basis BHV-er is een pré.

De kerncompetenties, gastgericht handelen, samenwerken, gedisciplineerd handelen, kwaliteitsgerichtheid zijn van doorslaggevend belang voor succesvol functioneren in onze organisatie. Tevens kan je plannen en organiseren, handel je zorgvuldig en neem je initiatieven. Als WTB van Spa Sport Hotel Zuiver beschik je vanzelfsprekend over deze competenties.

Kies bewust

Kies je voor Spa Sport Hotel Zuiver dan kies je bewust voor werken in een omgeving waar de gezondheid van de gast centraal staat. Wij hechten waarde aan een open en informele sfeer waar gasten zich thuis voelen. Onze organisatie, bestaande uit circa 200 medewerkers, wordt gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit, samenwerking en een plezierige werksfeer.

Wij bieden een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere gratis gebruik van de sportfaciliteiten en korting op de overige faciliteiten. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, vaardigheden en ervaring.

Zoek je ruimte om te groeien en ben je ambitieus dan is Spa Sport Hotel Zuiver de juiste plek in je volgende carrièrestap.

Reageren

Herken jij jezelf in bovengenoemde beschrijving dan zien wij je gemotiveerde sollicitatie graag tegemoet via email adres vacature@zuiveramsterdam.nl.

Indien je vragen hebt over de vacature, kun je op maandag tussen 15:00 uur en 16:00 uur of op vrijdag tussen 10:00 uur en 11:00 uur telefonisch contact opnemen met de afdeling HR. Solliciteren heeft geen zin als je niet volledig voldoet aan het bovenstaande profiel. Een reactie zal in dit geval achterwege blijven. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.