Koenenkade 8 - 1081 KH - Amsterdam - 020 3010 700 - www.zuiveramsterdam.nl - ©2014
Badkledingdag Spa 3 Spa 1
Spa Sport Hotel ZUIVER
admtext_image
admtext_image

Gratis dagpas

Ervaar zelf onze Zuiver-methode die jou helpt naar
een gezonder leven. Maak met de dagpas één dag gratis gebruik van alle fitness faciliteiten en doe mee aan één van onze groepslessen.

Wenkbrauwen verven

Zonder dat je het wellicht zelf door hebt maken je wenkbrauwen een groot onderdeel uit van je totale gezichtsuitdrukking en uitstraling. Wanneer je zelf niet tevreden bent met de kleur van je wenkbrauwen dan heb je de mogelijkheid om ze te laten verven. Door het verven van je wenkbrauwen krijgt je gezicht meer uitdrukking. Gedurende de behandeling blijft het natuurlijke resultaat altijd centraal staan.

Zijn jouw wenkbrauwen erg licht of ben je niet tevreden over de huidige kleur? In overleg verven we jouw wenkbrauwen in een mooie tint dat optimaal past bij je eigen huid- en haarkleur!

Hoe lang blijft de verf zitten?

Het resultaat van de behandeling is ongeveer een maand lang te zien. Doordat de haartjes maandelijks uitvallen en vervangen worden door nieuwe haartjes, zal het resultaat na ongeveer een maand verdwenen zijn.  Na een maand ben je weer in staat om de wenkbrauwen weer te laten bijwerken. 

Invloeden van buitenaf

De kleur van de wenkbrauwen vervagen sneller door  invloeden van de zon en chloorwater. Houd hiermee dus rekening als je bijvoorbeeld op vakantie gaat.  

Afspraak inplannen bij Zuiver

Via onze website kan je eenvoudig een afspraak inplannen op een voor jou gewenste dag en tijdstip. Klik hier om een reservering te maken.