Zoutcaldarium – Hotel & Wellness ZUIVER

Zout caldarium

Ontdek ons vernieuwde

Zoutcaldarium

Over het zoutcaldarium

Achter de schermen heeft Zuiver de afgelopen weken hard gewerkt aan een vernieuwd zoutcaldarium. Dankzij de nieuwe innovatieve technologie draagt deze ruimte bij aan de ultieme wellnessbeleving. Een bezoek aan ons zoutcaldarium is net zo weldadig als een weekend aan zee.

Reserveren

De voordelen

De luchtvochtigheid laat zich in het zoutcaldarium terugbrengen tot een luchtvochtigheid van 40 %, waardoor een microklimaat ontstaat met een droogzoutnevel. Droogzoutnevel beschikt over krachtig vochtbindende eigenschappen en maakt het gemakkelijker om vastzittend slijm in de luchtwegen op te lossen. Daarnaast heeft heeft een ontstekingsremmende en desinfecterende werking en stimuleert de afvoer van slijm en vuil uit de luchtwegen.

Het natuurlijke steenzout dat in het zoutcaldarium wordt gebruikt, bestaat voor ruim 99 % uit natriumchloride en dat is de hoogste zuiverheidsgraad die we in de natuur aantreffen.

Reserveren

Overige voordelen

Het doorontwikkelen van ons zoutcaldarium biedt naast de eerdergenoemde voordelen nog meer gezondheidsvoordelen. Denk hierbij aan een grondige reiniging van de luchtwegen tot in de fijnste longblaasjes, en om de huid te zuiveren en te verkwikken. Een regelmatig gebruik kan bovendien helpen om de weerstand te verhogen. Het gebruik van het zoutcaldarium kan een verlichting bieden bij hooikoorts, astma, bronchitis, mucoviscidose en/of chronische longaandoeningen.

Reserveren